Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 4-2 Antalyaspor

Fenerbahçe 4-2 Antalyaspor

Enver K.
23.12.2015 - 17:50 Son Güncelleme: 23.12.2015 - 20:40

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, Robin van Persie'nin bu sezon ilk kez 2 gol attığı maçı 4-2 kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Yediğimiz 2. gol ofsayttı"

Pereira: "Yediğimiz 2. gol ofsayttı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kupada 4-2 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası konuştu.

Portekizli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

'4 gol attık, 1 gol gördük kalemizde, yediğimiz 2. gol ofsayttı. Ben pozisyon vermeyi hiç sevmem. Ama genç oyuncularımız oynadığı için bugün bu kabul edilebilir. Bizim önceliğimiz lig ve Avrupa Ligi. Kupada da maç maç bakıp nereye gideceğimizi göreceğiz. Ben Türkçe bilmiyorum. Gazete okumuyorum, televizyon izlemiyorum. Ama çıkan haberler hakkında bilgilendiriliyorum. Buraya gelmek zorunda olduğumu biliyorum. O yüzden kimseye saygısızlık yapmadan gelip maçı değerlendirip ayrılıyorum.'

Fenerbahçe 4-2 Antalyaspor

Fenerbahçe 4-2 Antalyaspor

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe ile Antalyaspor, Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi.

Kupaya 2-1'lik Tuzlaspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe ile Giresunspor'u sahasında aynı skorla geçen Antalyaspor, favori oldukları grupta liderlik adına önemli bir maça çıktı.

Fenerbahçe'de Nani ve van Persie gibi oyuncular, karşılaşmaya ilk 11'de başlarken Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o ise özel bir organizasyonda olması nedeniyle maçta forma giyemedi.

Sarı-Lacivertli ekibin baskılı oyunuyla başlayan maçta ilk gol 14. dakikada Nani'den geldi. Şener'in pasıyla orta sahanın önünde topla buluşan Portekizli yıldız, ceza sahası dışında yaptığı sert vuruşla muhteşem bir gole imza attı.

Bulduğu golden sonra da baskıyı azaltmayan Fenerbahçe, 31. dakikada Şener'in ayağından mükemmel bir gol daha buldu. Bu dakikada kazanılan köşe vuruşunda Nani'nin yerden ceza sahası dışına gönderdiği topa gelişine inanılmaz bir vuruş yapan 25 yaşındaki sağ bek, farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 2-0'lık Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da oldukça etkili başlayan Vitor Pereira'nın öğrencileri, 49. dakikada Robin van Persie ile farkı üçe çıkardı. Caner'in sol kanattan yaptığı ortaya iyi bir kafa vuran Hollandalı, takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Rakip kaleyi adeta abluka altına alan Sarı-Lacivertli ekip, 10 dakika sonra yine iki oyuncunun başrolde olduğu pozisyonda farkı iyice açtı. Caner'in yaptığı ortaya iyi yükselen van Persie, durumu 4-0'a getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4 farklı geriye düştükten sonra ciddi ataklar geliştiren Antalyaspor, 74. dakikada  Emre Akbaba'yla golü buldu. Bu dakikada gelişen Antalyaspor atağında ceza sahasından çekilen şutta kaleci Ertuğrul'dan dönen topu tamamlayan Emre, farkı üçe indirdi.

Karşılaşmanın bu skorla biteceği düşünülürken 90. dakikada M'Billa attığı kafa golü, maçı 4-2'ye getirdi.

Uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar bol pozisyon yakaladığı bir maçı geriden bırakan Fenerbahçe, gruptaki puanını 6'ya çıkarıp liderliğini sürdürürken Antalyaspor ise 3 puanda kaldı.

H Grubu 3. hafta maçlarında Antalyaspor, Tuzlaspor'u ağırlarken lider Fenerbahçe ise Giresunspor'a konuk olacak.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
20
2
0
0
0
0