Görüş Bildir
Haberler
Fatih Koleji, 116 Okulu ile Eğitim Yılına ‘Merhaba’ Dedi

Fatih Koleji, 116 Okulu ile Eğitim Yılına ‘Merhaba’ Dedi

Fatih Okulları
17.09.2014 - 14:03 Son Güncelleme: 17.09.2014 - 14:21

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok başarıya imza atan Fatih Koleji, 116 okulu ve 25 bin öğrencisi ile yeni eğitim yılına 'merhaba' dedi.

'Türkiye İçin Dünya İle Yarışıyoruz' sloganıyla eğitim hayatına devam eden Fatih Koleji, yeni eğitim yılına başladı. 30 anaokulu, 35 ilköğretim, 34 ortaokul, 17 lise toplamda 116 okulu ve 25 bin öğrencisi ile yeni eğitim yılına 'merhaba' dedi.

Yeni eğitim yılına iyi dileklerle başlayan Fatih Koleji öğrencileri, 'Macera Vadisi Grubu' tarafından hazırlanan gösterilerle eğlendi. İzcilik gösterileri izleyen öğrenciler heyecan dolu vakit geçirdi. 4. sınıf öğrencileri 1. sınıf öğrencilerine çiçeklerle 'hoş geldin' dedi. İyi dileklerin ardından ilk ders ile 2014-2015 yılı başladı.

Yaklaşık 3 ay tatilin ardından okullarına dönüş yapan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunduğunu belirten Fatih Koleji İngilizce Öğretmeni Filiz Güran, 'Bu yıl benim de meslek yaşamımda 12. yılım. Okulların açılması beni her yıl ilk günkü kadar heyecanlandırıyor. Pırıl pırıl öğrencilerimizle iyi bir yıl geçirmeyi arzu ediyorum.' diye konuştu.

5, 10 ve12. sınıflarda çocuklarının olduğunu belirten veli Nuray Şişman da, 'Her yıl biz de çocuklarımız gibi heyecanlanıyoruz. Okulların açılmasına bir hafta kala, defter, kitap, kıyafet gibi hazırlıklarımızı tatlı bir heyecanla tamamlıyoruz. Bugün de onları okula uğurladım. Hem çok güzel hem de yoğun bir yıl çocuklarımızı olduğu kadar bizleri de bekliyor. Heyecanlıyım.' şeklinde duygularını dile getirdi.

Fatih Koleji öğrencisi Buse Karaman da, '8. Sınıf olduğumuz için diğer arkadaşlarımızdan biraz daha erken ders çalışmaya başlamıştık. Ama tatil sonrasında arkadaşlarımın tamamını görmek beni gerçekten mutlu etti. Okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı gerçekten çok özlemişi.' ifadelerini kullandı.

6. Sınıf Öğrencisi Beyza Alagöz ise, 'Çok uzun bir tatil geçirdik. Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok özlemiştim. Okullar açıldığı için çok mutluyum.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0