Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe'ye Dev Sponsor!

F.Bahçe'ye Dev Sponsor!

Ercan Köse
30.06.2014 - 18:56 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 21:05

F.Bahçe'ye Dev Sponsor!

Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek için hukuk mücadelesi veren Fenerbahçe Yönetimi, diğer yandan finansal anlamda kulübü daha da ileriye taşıyacak dev projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Yönetimin ilk olarak kulübe büyük maddi gelir sağlayacak olan stadın isim hakkı için aylardır süren görüşmelerde sona yaklaştıkları ve bu sponsorluktan 50 milyon Euro'nun üzerinde gelir bekledikleri öğrenildi.

Bu doğrultuda yurt içi ve dışından önemli tekliflerin alındığı, bunlar içerisinden ön plana çıkan bir havayolu şirketi ile anlaşmanın yakın olduğu gelen haberler arasında.

Forma sponsorluğu için de tekliflerin değerlendirildiği, istenilen rakamlarla ulaşılamazsa kulübün kendi değerlerinden birini bu sezon formada göğüs reklamı olarak taşıyabilecekleri ifade edildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin her iki konuda da Şampiyonlar Ligi için gelmesini umdukları müjdeli haberi bekledikleri, buna göre teklif ve rakamların artacağını düşündükleri gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertli Yönetimin sponsorluklardan gelecek gelirler ile kulübün geleceğini düşünerek önemli adımlar atacağı ve özellikle yeni gelirler getirecek yatırımlar yapmaya hazırlandıkları belirtildi.

Milliyet

Kaynak: http://www.dahafazlahaber.com/haber/F...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın