Görüş Bildir
Haberler
Eyeliner Dosyası: Profesyonellere Taş Çıkar!

Eyeliner Dosyası: Profesyonellere Taş Çıkar!

Makyaj.com
20.08.2015 - 10:15

Eyeliner ile ilgili bir çok yazı okumuşsundur diye tahmin ediyoruz. Bugüne kadar iyi kötü eyeliner sürüyorsun ama artık uzman olmak istiyorsan doğru yerdesin. Eyeliner 101'i bitirip, profesyonellere taş çıkaracak kadar güzel ve kusursuz çizgi çekmek için, sıkı bir çalışma yeterli. Aşağıdaki adımları takip et ve eyeliner çekmenin ipuçlarını öğren. Evde ayna karşısında bir kaç denemeden sonra seni kimse tutamayacak!

1. Adım

Aynanın tam karşısında geç ve ışığını ayarla. Makyajına başlamadan önce, aynada göz yapını incele, göz kapağının nerede başlayıp nerede bittiğine, eyelinerı nereye kadar uzatmak istediğine karar vermelisin. Eyeliner çekmeden önce göz kapağına buna hazırla. Eyelinerını vurgulamak için, doğal tonlarda far uygulamalısın.

2. Adım

Bilinenin aksine, bugün eyeliner çekmeye sondan başla. Yani göz kapağının sonundan başlamalısın. Eyelinerının kuyruğunu oluşturmadan önce dilersen çerçeve ile taslak oluştur ve daha sonra içini doldur. Başlangıç için daha kolay olacaktır.

3. Adım

Kuyruk kısmını bitirdikten sonra geri kalan eyelinerını ince bir çizgi şeklinde sür. Unutma eyelinerın, göz pınarından ince olarak başlayıp sonlara doğru kalınlaşmalıdır

.4. Adım

Diğer gözüne de aynı şekilde uygula ve ikisinin de eşit olduğuna emin ol.

Kusursuz eyeliner çekmek makyajın en zor kısımlarından biridir. Bu sebeple bunu öğrenmen biraz zaman alabilir, önemli olan kendi göz yapını bilmen ve buna uygun olarak eyeliner uygulamandır. Sabırlı ol ve denemekten vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

bir kadına "ayyyyyylaynıırrrrrrrrrrrrrr" dedirt şöyle ağzını yaya yaya söylesin hem de, geç karşısına izle sonra, daha büyük bi keyf yok -.- dsdsd