Görüş Bildir
Haberler
Evlilikte Bir Yıl Sonra Neler Değişir?

Evlilikte Bir Yıl Sonra Neler Değişir?

Kadinlive
09.09.2014 - 15:16 Son Güncelleme: 09.09.2014 - 16:24

Bir yıllık süreç sonucu evliliklerde görülmesi garanti diyebileceğimiz iyi ve kötü yöndeki tavır değişikliklerini şöyle sıralayabiliriz..

Kötü alışkanlıklar sevimsizleşir

Eşinizin size daha önce ‘sevimli’ gelen takıntıları çekilmez hale gelebilir. Suyu şişeden içmesi, diş macununu ortadan sıkmasının affedilir olma özelliği ne yazık ki zayıflar.

Dost olursunuz

Zamanla ilişkiniz oturur ve birbirinizi anlamaya başlarsınız. Her şeyi herkesten önce mutlaka eşinize anlatmak ister, o size anlattığında cümlelerini tamamlar hale gelirsiniz. Başkalarının anlamayacağı, sadece ikinizin arasında olan ve sizin güldüğünüz şakalarınız etraftakilerde “esrarengiz çift” imajı yaratmaya başlar.

Etkilemeye çalışmak artık önceliğiniz değildir

Şık kıyafet, etkileyici parfüm, seksi iç çamaşırları artık sadece özel günlere saklanır.

Diş kontrolü yapmaktan utanmazsınız

Bir şey yedikten sonra dişinizde bir şey kalıp kalmadığını eşinize sormaktan çekinmezsiniz.

Seks hayatı zamanla değişim gösterebilir. Birliktelik süresi uzadıkça ön sevişme süresi kısalabilir. Ama birbirinizin bedenini daha iyi tanıdığınız için birbirinize daha çok zevk vermeye başlarsınız.

Kayınvalidenin sizi sinirlendiğini anlar

Kayınvalidenizin oğluna 10 yaşında bir çocukmuş gibi davranmasından nefret ediyorsunuz. O bir yetişkin! Eşiniz sizi sinirlendiren bu durumu az çok görmeye başlar.

Bakışlar her şeyi anlatır

Kızgın mısınız, kırıldınız mı; bu duyguların hepsi gözünüze yansır. Tabii birlikte olunan zaman uzadıkça gözlerden duyguları anlama yeteneği de gelişir eşler arasında. Bir yılın sonunda eşiniz bir bakışınızla nerede duracağını bilir.

Gece kuşları ev kuşlarına döner

Dışarı çıkmak için eskiye oranla daha tembel hale gelirsiniz. Evde vakit geçirmek daha güzel gelir size.

Filtreleme azalır

Evlilikte zamanla nezaket, kırmamak için gösterilen çaba azalabilir. Eşiniz şaka yaparken eskiden yaptığı gibi filtre uygulamayı bırakabilir ve bu sizin açınızdan kırıcı olabilir.

Gitmeli mi kalmalı mı?

Çoğu evlilikte birinci yılın sonunda evliliğe tamam mı, devam mı kararı alınır. Evliliklerin birinci yılı sınav gibidir. Bu sınavı geçtiyseniz tebrikler!

Kaynak: http://www.kadinlive.com/evlilikte-bi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın