Görüş Bildir
Haberler
Evini Döşe Kiminle Yakalanacağını Söyleyelim!

Evini Döşe Kiminle Yakalanacağını Söyleyelim!

İlişkin hakkında en derin sırları evinden keşfediyoruz! Küçük bir dedektiflik oyununa hazırsan, ev dekorasyonundan kiminle yakalanacağını keşfediyoruz! Bakalım, senin ruhunun derinlerindeki ihanette kim saklı? 

Hazırsan, başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak salonla başlayalım: Senin salonun nasıl görünüyor?

2. Sırada yemek odası var! Seç bakalım...

3. Mis gibi kokular buradan geliyor olmalı... Hadi mutfağını seç!

4. Biraz da evin manzarasını görmek isteriz! Hangisi senin terasın?

5. Biraz da kişisel alanlarını keşfedelim! Çalışma odan nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi sırada banyo... Küvet seçimine odaklan!

7. Ortamı renklendirelim! Evinin olmazsa olmaz aksesuarı hangisi?

8. Biraz da mahremiyet! Hangisi senin yatak odan?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eşinle!

Eşinle!

Dekorasyondan belli, sen bu evde ancak ve ancak eşinle yakalanırsın! 

Evinin her köşesi aşkınla dolu, romantizm kokan bir dekorasyonla bezenmiş. Senin evindeki dekorasyonun zarafeti ve inceliği, aşkını ve romantik ruhunu adeta bir sanat eseri gibi sergiliyor. Burada sen ve aşkın birlikte yaşlanmayı hayal ediyorsunuz. Duvarlar bile birbirinize olan bağlılığınızı ve tutkunuzu simgeliyor. Adeta bir aşk yuvası yaratmışsın. Hadi, dürüst ol ve bize itiraf et; bu evi, onunla birlikte yaşlanmak ve birlikte geçireceğin yılları hayal ederek tasarlamış olmalısın, değil mi? Düğününüzün her detayını, gelinlik ve damatlık seçiminden, düğün mekanına kadar zihninde defalarca canlandırmış olmalısın. 

Aşk hayatınla ilgili hayallerini süsleyen, seni heyecanlandıran ve hayatına anlam katan bir yuvaya sahipsin. Özverili, sevgi dolu ve düşünceli hallerinle, seni tanıyan herkesin hayranlıkla izlediği bir aşk hikayen var. Aşk seninle birlikte, güvenli bir liman, sadık bir dost ve tutkulu bir gerçeklik haline geliyor. Seni tanıyan herkes, aşkınla dolu bu evde, sadece senin ve aşkının yaşayabileceğini biliyor.

Komşunla!

Dekorasyon tarzın, komşunla başınızın belaya gireceğini haykırıyor!

Aşk konusunda şansının yaver gittiği aşikar. Zira, sen öylesine çekici ve büyüleyicisin ki, insanın sana karşı koyabilmesi neredeyse imkansız. Tutkulu ve heyecan dolu tavırların, sonuçları düşünmeden verdiğin kararlar, seni bu kaçamak maceraya itmiş olmalı. Sen sıradan, monoton ve sıkıcı ilişkilerde asla duramazsın.

Hayatın akışını yaşamayı seven ve heyecan uğruna her şeyi göze alabilecek bir adrenalin bağımlısısın. Ya da belki de bağlılıktan korkan, özgürlüğüne düşkün bir ruhsun. Seni zincire vurmak ne mümkün! Tabii ki enerjin, asi karakterin, kendine özgü tarzın ve eğlenceli yanlarınla senden etkilememek de imkansız. Sen, her anı dolu dolu yaşayan, sıra dışı ve maceraperest birisin. Bu yüzden, komşunla başının belaya gireceğini gösteren dekorasyon tarzın, aslında seni tam anlamıyla yansıtıyor.

En yakın arkadaşınla!

Dekorasyondan belli, sen bu evde aklında kalan ama hiç kavuşmadığın en yakın arkadaşınla yakalanırsın! 

Sizinkisi bir kavuşamama hikayesi gibi. Belki sen ona geç kalmışsın ya da o sana erken... Hal böyle olunca birbirinizin yaralarını saran iki dosta dönüşmüşsünüz lakin, bu aşk elbet bir gün su yüzüne çıkacak. Bu denli büyük bir duygu evinin duvarlarına dahi yansımış. Evini dekore ederken onu mu düşünüyordun? Yoksa yanı başında sana destek olan biricik dostun mu olmuştu? 

Ne acı ama ne güçlü bir duygu! Bu bağ bir gün ihanete dönüştüyse bile pişman olmayacağın da açık. Çünkü sen hayatta en çok aşka saygı duyuyor, aşksız yaşayamayacak kadar da aidiyet duygusu yüksek bir romantiksin. Ve burada her bir detay, her bir köşe, aşkınızın hikayesini fısıldar.

Yalnız!

Evinin her köşesinden belli ki, senin bu evde yalnız yakalanman kaçınılmaz.

Adeta bir sanatçı titizliğiyle, kendine en çok rahat edeceğin, tamamen sana ait ve eşsiz bir yaşam alanı yaratmışsın. Özgürlüğünü ve rahatını çok önemsiyorsun, hatta belki de bu yüzden evin, senin karakterini ve ruhunu yansıtıyor. Kendin olmaktan asla taviz vermiyorsun ve bu durum evine de yansıyor. Elbette, sonsuza dek yalnız kalmak gibi bir niyetin yok, ama bir başkasıyla birlikte olmanın getirdiği karmaşa ve stres de seni bir hayli yoruyor. Günün sonunda, en çok kendine ve huzur dolu yalnızlığına hasret kalıyorsun...

Evinin sessizliği, yalnızlığın huzurunu ve keyfini başka hiçbir yerde bulamıyorsun. Evindeki düzen ve keyifçilik sayesinde, bu durumdan başka bir çıkış yolu da görünmüyor. Ancak unutma ki, biraz bağlılık ve paylaşım da seni mutlu edebilir. Bir başkasıyla yaşamanın getireceği karmaşa ve stres yerine, birlikte olmanın getireceği mutluluk ve huzuru da düşün. Belki de yalnızlığın huzuru yerine, bir başkasıyla paylaşılan mutluluğun huzurunu tercih edersin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
33
14
14
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın