Görüş Bildir
Haberler
TV
Esra Erol'dan Erkan Petekkaya'ya Anlamlı Tepki

Esra Erol'dan Erkan Petekkaya'ya Anlamlı Tepki

Esra Erol'dan Erkan Petekkaya'ya Anlamlı Tepki

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın evlilik programlarına katılanlar için 'Abi bu adamlar oy veriyor' sözlerine Esra Erol'dan sert tepki geldi .

Erkan Petekkaya, Okan Bayülgen'in programında Esra Erol'a katılan bir damat adayının görüntülerini seyrederken 'Abi bu adamlar oy veriyor' diyerek o kişiyi aşağılamıştı. Erol, Petekkaya'nın sözlerini duyunca büyük bir şok yaşadığını belirtti.

'Ben bu cümleyi onun söyleyeceğini görene kadar inanmamıştım' diyen Erol 'Çünkü bir oyuncu kendi halkından beslenir. Onlardan kazandığı hareket ve diyaloglarla yeni bir oyunculuk sergiler. Fakat kendisinden bir altında olan kişiyi eleştirmesini gerçekten yakıştıramadım ve çok üzüldüm. Özellikle biz televizyoncular kendi halkına karşı bir söz söyleme hakkına sahip değiliz. Çünkü her şeyi halktan kazanıyoruz. Bırakın dışarıdaki bir kişiyi benim programında bana hakkı geçmiş bir kişiye asla laf söyletmem, ben kendisinden özür diliyorum' şeklinde konuştu.

Esra Erol sözlerini noktalamadan önce Erkan Petekkaya'nın 'Abi bu adamlar oy veriyor' sözlerine ince de bir göndermede bulundu.

Erol, 'Dünyanın hiçbir yerinde deliler ve ölüler oy veremez, bu kadar basit' dedi.

TV Aktüel

Kaynak: http://www.tvaktuel.com/haber/17411-e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
burakyist

esra erola demokrasi uzerine verdigi sosyolojik ogretiler icin tesekku ederiz.