Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor ve Sivasspor'dan Açıklamalar

Eskişehirspor ve Sivasspor'dan Açıklamalar

Fatih
06.06.2014 - 20:46 Son Güncelleme: 06.06.2014 - 22:04

Sivasspor Başkanı Konuştu

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA tarafından Sivasspor'a Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezası verilmesi kararına itiraz edeceklerini belirtti.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından Sivasspor'a Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezası verilmesi kararına itiraz edeceklerini belirterek, 'Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız' dedi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile ilgili dosyanın CAS'ta önceki süreçte görüşüldüğünü hatırlatarak, 'Bu dosya kapsamında beni, yöneticimizi (eski yönetici Ahmet Çelebi) ve o dönemki futbolcularımızdan Mehmet Yıldız'ı suçsuz bulup, kalecimiz Korcan Çelikay hakkında olumsuz görüş bildirmişti' diye konuştu.

'UEFA, 2 yıl men ve 300 bin avro para cezası talebiyle bizden savunma almıştı. Şimdi 1 yıl katılmamamıza karar verdiğine göre, bu meseleyi CAS'ın çözmesini uygun gördüğünü düşünüyorum. Korcan'ın suçsuz olduğunu biliyoruz. CAS'a başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız.'

Sivasspor Kulübü'nün, UEFA Tahkim Kurulu'nun aldığı karara itiraz için gelecek hafta içinde CAS'a başvurması bekleniyor.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1435...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehirspor'dan İlk Açıklama Geldi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Tahkim Kurulu tarafından 1 yıl men edilmeleri sonrasında konuştu.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Tahkim Kurulu'nun Eskişehirspor'a 1 yıl Avrupa'dan men cezası vermesiyle ilgili olarak CAS'a başvuracaklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Tahkim Kurulu'nun kararını üzüntü ile karşıladıklarını ifade ederek, ancak haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtti. Hoşcan şöyle dedi:

'Bu 3 Temmuz süreci ve ardından yaşanan gelişmeler Türk futboluna ziyadesiyle zarar vermiştir. Bu sürecin bir an önce atlatılması gerekiyor. Eskişehirspor olarak UEFA'dan 1 yıl men cezası aldık, ancak Eskişehirspor'un hakkını her yerde aramaya devam edeceğiz. CAS'a başvuracağız. Bizi rahatsız eden bu olayın sorumluları hakkında da gereken yasal işlemlere başlayacağız' dedi

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0