Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal’ın İstediği 2 Yıldız

Ersun Yanal’ın İstediği 2 Yıldız

Futbol Gaste
29.05.2014 - 18:12 Son Güncelleme: 29.05.2014 - 19:33

Ersun Yanal’ın istediği 2 yıldız

Sezonu şampiyon tamamlayan ve gelecek sezona 4.yıldız hedefi koyan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Diego Ribas ile büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe’de Ersun Yanal, eski öğrencileri Tarık Çamdal ve Erkan Zengin’i transfer listesine dahil etti.

GÖKHAN GÖNÜL’E ALTERNATİF

Geçtiğimiz sezon Gökhan Gönül’ün olmadığı maçlarda o bölgede Mehmet Topuz’u kullanan ancak Topuz’un performansından memnun kalmayan Ersun Yanal, Eskişehirspor’da birlikte çalıştığı Tarık Çamdal’ı Gökhan Gönül’e alternatif olarak kadroda görmek istiyor. Ersun Yanal, 2011 yılında TSV 1860 München’den Eskişehirspor’a transfer ettiği Tarık Çamdal’ın gelecek yıllarda Fenerbahçe’ye büyük hizmetlerde bulunacağını ve sarı-lacivertli ekibin vazgeçilmez oyuncularından olacağına inanıyor.

Galatasaray’ın da transfer etmek istediği Tarık Çamdal, kulüplerin anlaşması halinde tercihini eski hocasının çalıştırdığı Fenerbahçe’den yana kullanacak.

SOL KANAT “ZENGİN”LEŞİYOR

Bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üstüne çeken Erkan Zengin, Ersun Yanal’ın Eskişehirspor’dan istediği diğer isim. Caner Erkin’i sol beke çekerek yıldız oyuncunun bu sezonun en iyi oyuncularından biri haline getiren Ersun Yanal, 5+3 yabancı kuralından dolayı Erkan Zengin’i kadroda görmek istiyor. Yanal, genelde Moussa Sow’un oynadığı bölgede 5+3 kuralından dolayı bazı maçlarda revizyona gitmeyi ve Erkan Zengin’i kullanarak takımın gücünün düşmemesini planlıyor.

ESKİŞEHİRSPOR BEKLETİYOR

Eskişehirspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bu iki oyuncuyu da kadrosunda tutmak istiyor ancak Eskişehirspor yönetimi, UEFA’dan ceza gelmesi durumunda sıkıntıya  düşebileceklerini ve iyi bir teklife oyuncuları satabileceklerini Sağlam’a iletti. Tarık Çamdal için 5 Milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Eskişehirspor, Erkan Zengin için ise 6-7 Milyon Euro arası bir bonservis bedeli istiyor.

Fenerbahçe ise Eskişehirspor’a 2 oyuncu için 8 Milyon Euro + Serdar Kesimal teklifinde bulundu.

Kaynak: http://www.futbolgaste.com/ersun-yana...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın