Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal Fenerbahçe'ye Kimleri Kazandıracak?

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye Kimleri Kazandıracak?

Caner
25.05.2014 - 14:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Futboluna Gençlerle Damga Vuran Yanal, Fenerbahçe'ye Kimleri Kazandıracak?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın şampiyonlukla tamamlanan sezonda genç futbolculara fazla şans tanımaması şaşırtıyor.

Türk futbolunda genç yetenekleri geliştirme konusunda akla ilk gelen isimlerden olan ve Arda Turan, Onur Kıvrak, Caner Erkin, Selçuk İnan, Okan Koç gibi çok sayıda yıldıza ilk forma veren isim olan Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'de bu sezon 20 yaş altında üç isme sadece 534 dakika süre vermesi dikkat çekiyor. Kariyeri boyunca genç futbolculara en az şans tanıdığı sezonu geride bırakan tecrübeli çalıştırıcının önümüzdeki sezon Salih, Recep Niyaz, Berkay Can Değirmencioğlu, Hakan Çinemre ve İbrahim Serdar Aydın gibi isimlere forma şansı verip vermeyeceği merak konusu.

Bu sezon 1 yıllık kontratının getirdiği şampiyonluk zorunluluğu nedeniyle genç futbolculara fazla şans tanımayan Ersun Yanal, Anadolu takımlarında görev yaptığı dönemlerde çok sayıda genç futbolcuya gözü kapalı forma verirken, Türk futboluna da birçok yetenek sundu. Fenerbahçe ile yaptığı iki yıllık yeni sözleşme tecrübeli teknik adama genç futbolculara şans tanıma rahatlığı sağlar mı bilinmez ama Ersun Yanal'ın o güveni hissettiği takdirde işleyip bir yıldıza dönüştürdüğü gençler hayli fazla.

Forma verdiği en genç isim Orhan Sam

Uzun yıllardır Süper Lig'de teknik adamlık yapan Ersun Yanal'ın kariyeri boyunca forma verdiği en genç isim henüz 16 yaşında bir Gençlerbirliği-Samsunspor maçında forma verdiği Orhan Sam.

İşte Ersun Yanal'ın Süper Lig'de forma verdiği gençler

Sezon Takım Oyuncu Yaş Maç Dakika 2001-2002 Ankaragücü Çağlar Ayan 18 1 2

Uğur Aktan

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0