Görüş Bildir
Haberler
Erkan Oğur'a MİT Engeli: Konseri İptal Edildi

Erkan Oğur'a MİT Engeli: Konseri İptal Edildi

Fatih UZUN
05.07.2014 - 17:32

Sanatçı Erkan Oğur'un akşam 23.00'te Sakarya'da vereceği sahur konseri kendisinin yaptığı iddia edilen MİT'le ilgili eleştiri sebebiyle iptal edildi. Oğur'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımı hedef alan hesaplar, sanatçının konsere çıkmasına mani oldu.

Bazı hesaplardan Erkan Oğur ’a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabının MİT eleştirisi yaptığı ve böyle birinin AKP'li belediyelerde konser vermesinin engelllenmesi gerektiği yazıldı. Ancak çok geçmeden Erkan Oğur ’un konserinin iptal edildiği de ifade edildi.

'KONSER İPTAL ASLANIM'

Esat Ç . adlı hesaptan, “erkan konser iptal aslanım. evde kendi imkanlarınla çalarsın artık. bundan sonra akparti'li belediyelerde konser yok sana” paylaşımla konserin iptal edildiği duyuruldu. Ulaştığımız Sakarya Belediyesi yetkilileri de konserin iptal edildiğini doğruladı. Ancak gerekçe belirtmedi. Erkan Oğur'un menajeri ise yaptığı açıklamada, sanatçıya ait bir Twitter hesabı bulunmadığını, konser iptaline belediyenin hangi gerekçeyle karar verdiğinin ise kendilerine bildirilmediğini söyledi.

 Radikal/Haberedikkat

Kaynak: http://www.haberedikkat.com.tr/haber/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0