Görüş Bildir
Haberler
Erasmus ile Avrupa'da Staj Yap Para Kazan

Erasmus ile Avrupa'da Staj Yap Para Kazan

Erasmus ile Avrupa'da Staj Yap Para Kazan

Üniversiteden mezun olduktan sonra çalışma hayatına başlarken çoğu kurum not ortalamanızdan ziyade edindiğiniz tecrübelere bakıyor. Bu tecrübeler en çok staj ile mümkün oluyor.

Türkiye'de staj denilince akla zor çalışma şartları ve sömürülen bir üniversiteli akla gelir. Fakat çoğu kişinin bilmediği mükemmel bir fırsat var: Avrupa'da staj!

Avrupa'da staj nasıl olur derseniz uzunca bir süredir uygulanan bir program var çoğu üniversiteli adını duymuştur: Erasmus! Bu program sayesinde Avrupa ülkelerinde staj yerinizi buluyorsunuz ve Ulusal Ajans size aylık hibe ödüyor, bu sayede hem yabancı dilinizi geliştirme şansınız oluyor hem de kendinizi geliştirip onlarca Avrupa şehrini ziyaret etme fırsatı yakalıyorsunuz. 

Erasmus Programı'na katılmak sanıldığı kadar zor değil önemli olan size uygun bir staj yeri bulmak bunun için bir çok Türk ve yabancı web sitesi var. Türkiye'de yeni ve üniversite öğrencileri tarafından kurulmuş olan Avrupa Fırsatları'nı ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte Erasmus Intern faydalı bir web sitesi. Konu hakkında daha fazla bilgi almak için üniversitenizin uluslararası ilişkiler birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın