Görüş Bildir
Haberler
Enrique: "Finaller Farklı Olur"

Enrique: "Finaller Farklı Olur"

Fatih
05.06.2015 - 21:57

Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus ile karşılaşacak olan Barcelona 'da teknik direktör Luis Enrique , maçın favorisinin olmadığını düşünüyor.

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan başarılı taktisyen, 'Topa Juventus'tan daha fazla sahip olduğumuz bir maç hayal ediyorum. Juventus'unda topa ihtiyacı var ama onlar diğer stilde de oynayabiliyor. Topu ayağımızda tutmalı ve oyunu daha çok onların yarı alanında oynamalıyız. Finaller farklı olur. Finallerde, diğer maçlarda olmayan bir tansiyon olur.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Tarihi bir sezon olacak"

"Tarihi bir sezon olacak"

Takımın başarılı savunmacısı Pique ise sezonu üç kupayla kapatmak istediklerini belirterek, 'Harika bir takımımız var. Maçın başından itibaren atak oynayacağız ve onların da savunmada kalıp kontra atak arayacağını düşünüyorum. Kıyaslamalardan nefret ediyorum, bu nedenle Guardiola'nın ekibi mi bu ekip mi daha iyi bilmiyorum. Bu kupayı kazanamasak da harika bir sezon geçirmiş olacağız. Eğer üçüncü kupayı da kaldırırsak, tarihi bir sezon olacak.' şeklinde konuştu.

"Bu benim kariyerimin en iyi anı"

"Bu benim kariyerimin en iyi anı"

Karşılaşmayı değerlendiren Brezilyalı golcü Neymar da maçın zorluk seviyesine dikkat çekerek, 'Bir final maçında favori göstermek zordur. Juventus harika bir ekip. Buffon üst düzey bir kaleci. Finalde oynamak benim hayalimdi. Bu benim kariyerimin en iyi anı.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0