Görüş Bildir
Haberler
En İyi Türkçe E-Kitap İndirme Siteleri.

En İyi Türkçe E-Kitap İndirme Siteleri.

kar
14.10.2019 - 20:53

En iyi E-kitap İndirme Siteleri

Merhaba arkadaşlar

Konumuz E-Kitap. Maalesef Türkiye'de bir türlü yaygınlaşamayan bir sektör haline geldi. İnsanlar E-Kitap Okuyucuları ve bilgisayarlardan E-Kitap okumak için ücret ödemek istemiyor. Bazı Kitap Sahipleri ve yayıncılar eski tarihli kitaplarını ise Ücretsiz olarak E-Kitap haline getirip yayınlamayı tercih ediyor. İşte Size Ücretsiz olarak indirebileceğiniz harika 4 tane E-Kitap Sitesi.

1) EKitaptanitim.com

Ücretsiz olarak şimdilik reklamsız bir şekilde PDF formatında e kitap indirebilirsiniz. Ayrıca E kitap okuyucu programları bu linkten indirebilirsiniz. Ekitap Okuma Programları

2) Kitapindir.NET

Bu web sayfasında sadece PDF formatında e kitap değil MOBI,EPUB ve PDF olarak her kitap için ayrı ayrı download seçeneği bulunuyor. Bu web sayfasında en favori kitaplarım Aşk Kitapları - Kitapindir.net kategorisinde.

3) Ekitapcilar.COM

Ekitapcilar yaklaşık 3 senedir aktif olarak yayın hayatına devam eden bir e-kitap indirme sitesi. Bu site İOS veya APPLE cihaz kullanıcılarını daha çok ilgilendiriyor. Bildiğiniz gibi İphone , İpad ve İOS cihazlar EPUB formatını desteklediğinden bu sayfa tamda bu cihazlar için geliştirilmiş. Sadece EPUB formatında  E Kitap indirebilirsiniz... Bu sayfadaki favori kategorim ise Roman › E-Kitap Arşivi | Ücretsiz E-Kitap İndir

4) Pdfekitaparsivi.COM

Adı üzerinde olan Tam bir Arşiv sitesi Emeği geçenlere gerçekten teşekkür ederim. Bir Çok PDF e Kitapları bu sayfadan indirdim. 5 Binden fazla E-Kitap eklemişler. İstediğiniz kategoride Türkçe E-Kitapları buradan indirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın