Görüş Bildir
Haberler
Emojileri Taklit Eden Sevimli Kediden Harika Pozlar!

Emojileri Taklit Eden Sevimli Kediden Harika Pozlar!

Kaan Gürsoy
27.12.2016 - 12:28

Birçok kez emojilerin gerçek hayatta canlandırıldığını görmüşsünüzdür. Ama bu seferki göreceğiniz canlandırmalar öncekilerden farklı. Çünkü bu adam emojileri kendisi değil, kedisine yaptırmış. Kediyi de takdir ettik. Gerçekten de çok güzel poz vermiş 🙂

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte karşınızda hamburger, patates kızartması ve kola yiyen bir kedi. Bu konuda çok yanlış davranmış, sağlıksız yiyeceklerden uzak durmalıyız.

Siz hiç resim çizen kedi gördünüz mü? İşte burada da resim çiziyor. Aslında resim çizmekten çok karalama yapıyor gibi dursa da burada da gayet güzel poz vermiş.

Kedinizin laptopun üzerine oturabileceğini hiç düşündünüz mü? Bu emojiyi neden yaptılar bilinmez, ama komik bir emoji olduğu belli.

İşte karşınızda prenses kedi. Oldukça komik olmuş ancak kedimiz dişi değilse her şeyden habersiz ne de masum durmuş değil mi?

Sağlıklı beslenmemiz gerektiğini söylemiştik değil mi? Ama bu kedimiz bizim sözümüz hiç dinlemiyor. Bu sefer de pizza yemeye başlamış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Resim çizmeyi seven kedimiz kitap okumayı da çok seviyor gibi. Yalnız bir şey eksik gibi, kedimizin gözlüğü yok.

Bu fotoğrafta galiba ufak bir aksaklık yaşanmış. Yoksa kedimizin sırt üstü durması gerekiyordu. Ama yine de kedimizin bu pozu da oldukça şahane.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın