Görüş Bildir
Haberler
Eğlence Anlayışına Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

etiket Eğlence Anlayışına Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

Çoğu insanın birbirinden farklı eğlence anlayışı vardır. Farklı eğlence mekanlarında takılan insanlarda görebileceğiniz birkaç ortak özellik her zaman bulunur. Bakalım eğlence anlayışına göre senin ruh yaşın kaçmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akşam arkadaşlarınla dışarı çıkacaksın hangi tür mekanları tercih edersin?

2. Bu oyunlardan biri seçmen gerekse hangisi olur?

3. Tatile gidecek olsan bunlardan hangisini seçersin?

4. Bu konser ortamlarının hangisinde bulunmak istersin?

5. Davet edildiğin partide bu tiplerden hangisi olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gittiğin mekanda hangi tür müzik olsun istersin?

7. Arkadaş buluşmalarına giderken en çok hangi kombini tercih edersin?

8. Hafta sonu için bu aktivitelerden birini seç desek?

17!

17!

İçin içine sığmıyor. Kalabalık eğlenceler ve geç saatlere kadar süren aktiviteler tam senlik! Yorgunluk gibi bir kelime senin lügatında yok, enerji patlaması yaşıyorsun. Bugün dünyada son gününmüş gibi paranın son kuruşuna kadar harcayıp her türlü çılgınlığa açıksın! Yüzün hep gülsün!

21!

21!

Yeni yeni yetişkinliğe adım atarken yüzlerce şey yapmak istiyorsun! Öyle bir kenarda durup sakin sakin eğlenmek sana göre değil ama her şeyi de ayarında yapmaktan yanasın. Bazen coşkun bir ırmak gibi çağlıyor, bazen de bir bardak su kadar sakin eğlenceleri seviyorsun. Ölçüyü kaçırmama konusunda bir dünya markasısın!

25!

25!

Az çok görmüş geçirmiş olman artık zevklerine de yansımış durumda! Plansız bir eğlence anlayışı pek sana göre olmasa da kendine eziyet edecek kadar da detaylarda boğulmuyorsun. Doğa aşkın her zaman kendini gösteriyor. Standart bir hayat yaşamak istemediğin gibi eğlence anlayışında basmakalıp işlerden gayet uzak. Çok cool'sun be!

29!

29!

Artık kendini tam bir yetişkin olarak görüyorsun ve eğlence zevkin de bunu yansıtıyor! Kendi ayaklarının üstünde durabilmenin zevkini tatmış olman seni biraz daha kontrollü olmaya itiyor. 'Eskiden ne kadar da enerjikmişim diye' kendine sorduğun olmuyor da değil. Biraz pahalı zevklere kayıyor olman yeni tecrübeler istemenden kaynaklanıyor! Böyle devam!

32!

32!

Düzenli hayata geçmiş olman her şeyi etkilediği gibi eğlence anlayışını da değiştirmiş. Eskisi kadar uçarı aktivitelere karışmıyor olman aslında senin için olgunluk göstergesi. Bazı şeyler eskisi kadar çekici gelmiyor. Giyimine özen gösteren ve görece daha sakin mekanlardan hoşlanan birisin. Ayrıca zihinsel doyum senin için çok önemli!

41!

41!

Hayatını iki kelimeyle özetlesek bunlar sükunet ve huzur olurdu! Lükse git gide alışıyor olman tembellikten değil, zamanında fazlaca kendini yormuş olmandan kaynaklı. Eski eğlence fotoğraflarına baktığında iç geçirsen de halinden gayet memnunsun. Her türlü eğlenceye hazır olsan da artık kafanı yormayan yerlerde, seni bunaltmayan arkadaş gruplarından hoşlanıyorsun!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
800
300
198
177
59
51
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslıhan

21 mi aşk olsun :( ne yaşlıyım

Alperto

Beni de genç gösterdi 21 çıkarak sevindim :D

Xoxo

41!?!?! bu test bana kesinlikle uygun değil. Bar falan ters. 14 yaşındayım bide bara mı gidicem?

AFAQ HUSEYNLI

park daha uygun size

heliousef

bro tatilde yaylaya giderim diyorum için içine sığmıyor diyorsun sjhsjsh