Görüş Bildir
Haberler
Egemen Bağış, 'nekrofiller' mesajının muhatabını açıkladı

Egemen Bağış, 'nekrofiller' mesajının muhatabını açıkladı

Güneş Demir
13.03.2014 - 14:53 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 14:54

Egemen Bağış, 'nekrofiller' mesajının muhatabını açıkladı

Radikal.com.tr - Egemen Bağış, Berkin Elvan'ın ölümünün ardından yurt genelinde düzenlenen eylemlerle ilgili Twitter üzerinden yaptığı 'Terörün bitmesinden ve kardeşliğimizden rahatsız olup çözüm sürecini hedef alan nekrofillere de gereken cevabı milletimiz 30 Mart'ta verecek' açıklamasına gelen tepkilere yine Twitter üzerinden yanıt verdi. Bağış bu kez de tweetinde 'provokatörler' diye yazdı. Her iki tweet'i de tepki çeken Bağış, yazılı bir açıklamayla kendini savundu. 

Egemen Bağış bu kez, 'Çözüm sürecine ve barışa karşı çıkan hastaları eleştiren twit mesajımı çarpıtmaya kalkışan bozguncu provakatörler başarılı olamayacak' dedi. 

Bağış ilk attığı tweetinde nekrofil (ölü sevici) ifadesini kullandığı için eleştirilmiş ve özür dilemesi istenmişti. Tepkilerin artması üzerine Egemen Bağış tweeti yaklaşık 1,5 saat sonra silmişti.

ENVER AYSEVER'DEN BAĞIŞ'A ÇAĞRI 

CNN Türk'teki Aykırı Sorular programının dün akşamki konuğu Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'dı. Program devam ederken, sunucu Enver Aysever, Egemen Bağış'ın dün attığı ve büyük tepki çeken tweet hakkında herkesten özür dilemesi çağrısında bulundu. 

Aysever, 'eğer vicdanın varsa tekrar tweet atar özür dilersin, bizde kin tutmayız' dedi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/politika/eg...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0