Görüş Bildir
Haberler
Edis'in Arkasından Bağırmayın Artık!

Edis'in Arkasından Bağırmayın Artık!

Yaz Bi Kenara
18.09.2015 - 23:50

Aranan Kan: Edis

Sesi, dansı, besteciliği, söz yazarlığı e bir de karizması eklenince Türk Pop Müziği'nin yeni nesil starlarından biri oldu Edis.

Son yıllarda ilk çıkış olarak en hızlı yükselen isim Edis oldu bana göre.

Soner Sarıkabadayı desteğiyle, geçtiğimiz yıl ilk çalışması 'Benim Ol' ile merhaba dedi bizlere ve bizim oldu.Yani onu sahiplenerek bizim 'sanatçı''mız yaptık.

Ve zaten bir sanatçı ilk çıkışında ülkenin resmi listelerinde zor rakipler arasında zirveyi görüyorsa o zaten aranan bir kan oluyor; bulduğumuzda hemen sahiplendiğimiz.

Söz ve bestelerini kendi yapıyor ve üstüne daha ilk çıkışında büyük bir risk alarak kendi yaptığı şarkıyı söylüyor.Yapmayadabilirdi, gidip yapımcısı Soner Sarıkabadayı'nın bir eserini söyleyebilirdi ama yolun başında risk almayı öğrenmeyi tercih etti.Alkışlamak gerekir, alkışlanmak hakkıdır.

Ülkemizin önde gelen isimlerinin desteğini aldı yolun başında bu da herkese nasip olmaz.Düşünsene ilk çıkışında arkanda Soner Sarıkabadayı gibi bir isim var Hande Yener, Bengü, Gülşen, Murat Boz gibi popun zirve isimleri seni destekte.Herkese nasip olup olmaması bir yana, herkes taşıyamazda bu ağırlığı.

İlk single'ın başarısından sonra bu yaz 'Olmamış mı?' dedi ve arkasından 'Olmuş, olmuş!' sesleri yükseldi!

Aranjeler'de Ozan Çolakoğlu ile harikalar yaratırken kliplerde ise Gülşen Aybaba şarkıların enerjisini ekrana yansıtıyor.

İyi bir ekip, doğru bir marka yönetimi...Olmuş olmuş...Yolun açık olsun Edis!

Hadi birde slow bir şeyler duyalım artık.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın