Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Tiksinç Ekmek Kapısı: Sivilce Sıkma Videosu Çekip İnternete Yüklemek!

Dünyanın En Tiksinç Ekmek Kapısı: Sivilce Sıkma Videosu Çekip İnternete Yüklemek!

Şimdi editör de ne saçmalamış demeyin. Önce gidip Youtube'dan kusmazsanız sivilce sıkma videolarının izlenme oranlarına bakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Youtube videoları arasında sivilce patlatma videolarının izlenme oranlarından haberiniz var mı?

Milyonlar izleniyor milyonlar!

2. Bu kadar iğrenç bir şeyin neden bu kadar izlendiğini sizler için araştırayım derken, yemeden içmeden kesildim. Kendime gelemiyorum.

3. Milyonları aşan izlenme oranları olan videolara göz attım, çocuğum olmayacak bu yüzden. Ulan ne pis insanlar var ya!

4. İnanılmaz bir şekilde bundan çok acayip ekmek kapısı çıkıyormuş. Sivilce ile nimet olan ekmeği aynı cümlede kullandığım için öncelikle hepinizden özür diliyorum.

5. Bunun sebebi sivilce fetişistleri olabilir. Çünkü bir sivilce fetişisti görünen bir sivilceyi sıkmazsa o gün bir tarafı şişer.

5. Bunun sebebi sivilce fetişistleri olabilir. Çünkü bir sivilce fetişisti görünen bir sivilceyi sıkmazsa o gün bir tarafı şişer.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kimileri içinse o iğrenç büyük sivilcelerin boşaltıldığını izlemek adeta terapi gibi. Rahatlıyorlar, inanabiliyor musunuz?

7. Hal böyle olunca bizim aklımıza bile geldiğinde içimizin kalktığı şey bir sektör halini almak üzere.

8. Siz de çok işsizim diyorsanız. Buyurun size fırsat. Fakat önce midenizi aldırmanız lazım. Çünkü bu iş biraz midesizlik gerektirir.

9. Bir adet kamera ile gördüğünüz her büyük sivilceyi sıkarken görüntüleri çekiyorsunuz. Sonra Youtube ya da Instagram'da açtığınız hesaptan paylaşmaya başlıyorsunuz.

10. Ben ne iş yapıyorum böyle demeyin. Zamanla o kadar çok izleneceksiniz ki, sıfır maliyetle inanılmaz paralar kazanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey, iğrenç, içi dopdolu birkaç sivilce! Başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Sivilce manyakları müptelanız olacak.

Elinizi yıkayın ve bol bol kolonya dökün. İzlediğim videolarda hijyen ve gizlilik ön plandaydı. Sivilcesini patlatanlar genelde yüzlerini göstermiyorlar.

12. Editörünüz olarak size bu iş fırsatının ne tür kapılar açabileceğini göstermek için izlemek zorunda kaldığım videolar yüzünden oldukça hasar gördüm.

Umarım bu zahmetime değer ve siz değerli okuyucularım bu büyük pastadan küçük de olsa bir pay alabilirsiniz. Söylemeden de edemeyeceğim 'Ya çok iğrenç bir şey bu!'

13. Son olarak ilham olması için Instagram'da tam olarak 1 milyon 600 bin takipçisi olan, kariyerini sivilce videosu paylaşmak üzerine kurmuş bu doktor ablamızın bir videosunu buraya bırakıyorum. Bir daha dönüp bakarsam taş olayım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
216
204
87
54
53
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve

iğrenç demeyin lan ben izliyorum bunları

Zuhal Ünal

diyetteyseniz yemekten önce açın 2 dakika izleyin %100 etkili çözüm:))

zombi zom

siyah noktanın büyüğüne denk geldiğinde pokemon bulmuşçasına sevinmek. sıktığın anda pıtır pıtır her yerden çıkmaları <3