Görüş Bildir
Haberler
Dünya Tarihine Yön Veren Hangi Kişiyi Canlandırmalısın?

etiket Dünya Tarihine Yön Veren Hangi Kişiyi Canlandırmalısın?

Trex
06.04.2016 - 18:32

Hiç filmde oynamayı düşündünüz mü? Peki kimi oynamak isterdiniz? Testi çözüp öğrenmeye ne dersin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir şeyler içmek ister misin?

2. Seni bugünlerde en çok sevindiren olay nedir?

3. Hangi televizyon programına katılmak istersin?

4. Hangi duvar yazısını geçmişte ya da bugünlerde sen yazmış olabilirsin?

5. Peki hangi caps daha komik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın film olsa seni ya da sevgilini kim oynasın isterdin?

7. Peki şu yemeklerden hangisini sevdiğin insanla birlikte hazırlayıp yemek isterdin?

8. Erkeğe hangi sakal daha çok yakışıyor?

9. Peki şu eserlerden hangisinin filmi yapılsa rol almak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırmalısın! Seni tanımlamak için tek kelime yetmez.  Ama en önemli özelliğin hangisi dersen, elbette idealist ve yenilikçi deriz. Sen zor zamanlarında ideallerinden vazgeçmeden imkansız işleri başarmak için gelmişsin dünyaya.  Mantığınla hareket eden son derece rasyonalist bir insansın. Kafan berrak. Ne yaptığını çok iyi biliyorsun ve çevreni de çok kolay etkileyebiliyorsun.

Fatih Sultan Mehmet!

Fatih Sultan Mehmet!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Fatih Sultan Mehmet'i canlandırmalısın!  Sen kendini iyi yetiştirmiş, kültürlü, birikimli bir insansın. Edebiyat sende, bilim sende, felsefe sende.. Adeta yok yok.  Hayattan zevk almayı bilen birisin.  Senin için bir sanat aşığı diyebiliriz. Bunun yanında müthiş bir azmin var. Arzuladığın şeyi elde etmek için tüm imkanları seferber edersin. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazsın.  Hangi alanda olursa olsun, yeter ki önünde bir hedef olsun, ömrün yettikçe onun peşinden koşarsın.   Parlak zekanla altından kalkamayacağın problem yok. Sana ne karada ne havada ne de denizde sıkıntı yok :)

Kanuni Sultan Süleyman!

Kanuni Sultan Süleyman!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandırmalısın!   Sen bir aşk insanısın!  Seni iki kelimeyle anlatmak gerekirse bunlar aşk ve tutku olurdu.  Dünyalar senin de olsa bir anlamı yok ille de aşk ille de aşk. Sevgini en iyi biçimde ifade edebiliyorsun. Duygusal yapına rağmen kararlarını akıl ve mantık çerçevesinde alıyorsun. Bunun yanında kararlı ve sabırlı bir yapıdasın. Aldığın karardan geri döndüğün nadirdir.

Che Guevara!

Che Guevara!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Che Guevra'yı canlandırmalısın!   Sen tam bir idealistsin. Bir işin yapılabilirliği ya da imkansızlığı senin için mühim değildir. Önemli olan işi yapmaya çalışmaktır, en azından 'yol'unu belli etmektir. Çünkü biliyorsun ki, fikir uğruna ölsen bile, 'yol' da bulunur; 'yoldaş' da. Önemli olan o uğurda feda olmaktır. Kısaca ölmek mesele değil; gelecek nesillerin kuracağı güzel bir dünya için bir tuğla daha koymak.

Napolyon Bonapart!

Napolyon Bonapart!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Napolyon Bonapart'ı canlandırmalısın!  Seni tanımlayan en doğru kavram: Pratik. Dolambaçlı yolları sevmiyor, direkt olarak sonuca yöneliyorsun, ki böylesi makbuldür! Ayrıca ağzından düşmeyen laf: 'Para para para'. Bu senin tamah eden bir insan olduğunun değil, gerçekçi olduğunun kanıtıdır. Çünkü insanlar aç kaldığında, özgürlüğü, rahatlığı, bireyselliği umursamazlar. Kısaca oyunu çözmüşsün, 'Hayat bir oyunsa bizde jeton çok' diyorsun hunharca :)

Jül Sezar!

Jül Sezar!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Jül Sezar'ı canlandırmalısın! Sen bu politika oyununun bugını bulmuşsun, şüphesiz. Karşı taraf her ne kadar, 'hile'yi açsa da, oyunu sen kurduğun için bu basit numaralar sana sökmüyor. Başarılısın basitçe. Ferman sende, Roma sende, Kleopatra sende. Ahh bir de o kör olasıca Brütüs'ler olmasa! :)

Mark Zuckerberg!

Mark Zuckerberg!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin olan Mark Zuckerberg'i canlandırmalısın! Çünkü sen her şeyden önce yenilikçisin!  Hayata kimsenin bakmadığı bir gözle bakıyorsun, fırsatları herkesten önce zekice farkedip değerlendirmek senin en öne çıkan özelliğin. Sen insanların ihtiyaçlarını fark edebiliyor, onlara istedikleri ortamı sunabiliyorsun. Bu senin hayatta birçok sorunu da kolaya çözmene yardımcı oluyor. Ayrıca sen dış görünüşe değil insanın iç güzelliğine, kalbine ve karakterine önem veren bir insansın. Milyonlarca insanı mutlu edebilecek kapasiteye sahipsin. Son olarak gezmeye  bayıldığını biliyoruz ;)

Onedio Testin Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

Onedio Testin Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1123
406
290
123
88
65
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdem Işıklı

SÜPER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇIKTI

monapizza

Mustafa Kemal Atatürk!

what ever

Atam çıktı ah ah anca böyle testlerle işte hiç sana layık olamadık biz