Görüş Bildir
Haberler
Dün Kaybolmuştu: Ekipler, 14 Yaşındaki Serkan Taşdeniz'in Cansız Bedenini Buldu...

Dün Kaybolmuştu: Ekipler, 14 Yaşındaki Serkan Taşdeniz'in Cansız Bedenini Buldu...

Ulaş
01.01.2020 - 20:55

Van Erciş'te annesiyle beraber yaptığı pazar alışverişi sonrasında ortadan kaybolan 14 yaşındaki Serkan Taşdeniz'in cansız bedenine ulaşıldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Taşdeniz'in boğazının bıçakla kesildiği tespit edildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Kocapınar Mahallesi kırsalında boş arazide dün saat 21.00 sıralarında vatandaşlar bir çocuğun kanlar içinde yerde hareketsiz yattığını görüp, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, yüzü parçalandığı için tanınmayacak haldeki cesedin, yapılan araştırmada, evinden 6 saat önce çıkan Serkan Taşdeniz'e ait olduğu saptandı. 

Taşdeniz'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Erciş Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Boğazı bıçakla kesilmiş...

Boğazı bıçakla kesilmiş...

Vahşi hayvanlar tarafından öldürüldüğü üzerinde durulan Taşdeniz'in, Van Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ilk otopsisinde, boğazının bıçakla kesildiği saptandı.

Bunun üzerine jandarma, olayla ilgili çalışma başlattı, aynı mahallede oturan 3 kişiyi gözaltına aldı. Yaşı 18'den küçük olan 3 şüpheli, sorguya alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Vay amk nasıl bir canavarlık bu ya. Ülkede çocuklar öldürülüyor hayvanlar öldürülüyor kadınlar öldürülüyor erkekler öldürülüyor ve öldürmenin normali olmaz a... Devamını Gör

Gameover

Hangi hayvan insandan daha vahşi olabilir ki? Eğer bu çocuğu vahşice öldüren yine bir çocuksa onunda yaşamaya hakkı yok topluma salınmaması lazım.

Sedat kaya

Bugün bırakıldı kan parası verip hallettiler

Sema candelen

Yok abi insan irkindan bu manyaklar temizlenmek zorunda! Ya ne istersin kucucuk cocuktan hangi manyak hamgi manyak sebeple bir vocugun bogazini kesebilir cil... Devamını Gör