Görüş Bildir
Haberler
Dormen Şahan Krizi Tatlıya Bağlandı

Dormen Şahan Krizi Tatlıya Bağlandı

Caner
06.02.2014 - 21:02 Son Güncelleme: 06.02.2014 - 23:31

Dormen Şahan'dan Özür Diledi

Haldun Dormen, katıldığı bir televizyon programında Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ı kıyaslayarak “Cem’i Şahan’ı aynı kategoriye koyamayacağım. Çünkü Cem büyük bir sanatçı. Cem Yılmaz’ın benim için ayrı bir yeri var. ‘Recep İvedik’ beni ilgilendirmiyor” diye konuşmuştu.

‘SAKİN OL İHTİYAR’ DEMİŞTİ

Gökbakar, Dormen’in bu sözlerine “Sakin ol ihtiyar. Ona buna satacağına hayatın tadını çıkar. Senin değil, bu yüzünü güldürdüğüm milletin verdiği değer bana yeter de artar. Zamanlama manidar ihtiyar” diye cevap vermişti.

‘KUSURA BAKMASIN’

Haldun Dormen, aynı televizyon programına telefonla bağlanarak “Yanlış anlaşıldım. Şahan, tepki vermekte haklı. Asla sanatına laf etmeye hakkım yok” diyerek Şahan Gökbakar’dan özür diledi. Gökbakar da bunun üzerine “Problem yok. Usta, kendisine yakışanı yapmış. Ben de onu kırdıysam kusura bakmasın. Düzeltmesinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

‘İVEDİK’DE KÜFÜR YOK ARGO VAR’

Gökbakar, aynı zamanda ‘Recep İvedik’ filmlerinin küfürlerle dolu olduğu yönündeki eleştiriler hakkında da yorum yaptı. Gökbakar, “Bir Recep filminde duyacağının 10 katını trafikte, maçta veya mecliste duyabilirsin. Tek fark Recep’te yardıra yardıra kahkaha atarsın. Recep küfür etmez. Argo konuşur. Argo küfür değildir. Argo sokak ağzıdır. Küfür ise ‘O.Ç’, ‘A.S’, ‘A.K’dır. Bunlar Recep’te hiç olmamıştır. Anlamayan?”

Habertürk

Kaynak: http://magazin.haberturk.com/fiskos/h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0