Görüş Bildir
Haberler
Disney Movies Anywhere, Android İçin Geliyor

Disney Movies Anywhere, Android İçin Geliyor

Teknoloji Haberleri
05.11.2014 - 14:46 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 14:54

Disney Movies Anywhere, Android İçin Geliyor

Yılbaşının yaklaşması ile birlikte Disney, Google ile ortak bir çalışmaya imza atacağını duyurdu.

Disney Movies Anywhere (Her Yerde Disney Filmleri) isimli, Android cihazlar için çıkacak olan uygulama ile, telefonlardan ve tabletlerden Disney filmlerinini izlemek mümkün olacak.

Daha önceden online olarak Disney Movies Anywhere, iOS ve ya iTunes ’tan satın aldığınız, hatta dijital kuponu olan Disney film disklerini, Google hesabınız ile bağlayarak, satın aldığınız fimleri bulabilir, Google Play aracılığı ile ister indirmeden ister Android cihazlar için Google Play Movies & TV ’yi kullanarak cihazınıza indirip izleyebilirsiniz.

Bunlara ek olarak, Disney Movies Anywhere ’in Android uygulaması bir kaç yeniliğe daha sahip olacak. Mesela Chormecast desteği ile ( Chromecast dongle gerekmektedir) Disney filmlerinizi Android cihazınız aracığılıyla doğrudan televizyonunuzda izleyebilir, istediğiniz bölümünü seçebilir ve ya özel içeriklerine göz atabilirsiniz

Disney Movies Anywhere , bu senenin başında iOS için çıkmıştı. Bunu takiben Android ile buluşacak olan bu güzel uygulama Disney ’e, bir çok sevilen filmlerini mobil cihazlar aracılığı ile dağıtılması olanağını sağlayacak.

Kaynak: http://techkafa.com/disney-movies-any...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın