Görüş Bildir
Haberler
Dev Anket Sonuçlandı: Oylarınızla Belirlenen Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadınları!

etiket Dev Anket Sonuçlandı: Oylarınızla Belirlenen Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadınları!

Aylak Madam
28.01.2016 - 15:16

Toplamda 413 bin 785 kişinin oy kullanıldığı, 754 bin görüntülenme alan dev ankette, dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadınlarını sizin oylarınızla belirledik!

Karşınızda güzelliğiyle kitleleri peşinden sürükleyen o kadınlar;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kate Upton

10. Kate Upton

Kariyerine, Sports Illustrated modelliği ile başlayan Upton; seksi fiziği sayesinde adını dünyaca ünlü modellerin yanına eklemeyi başardı. Anketin gruplar aşamasında oldukça güçlü isimleri bir bir eleyerek finale kalmayı başaran Upton, aynı başarıyı orada gösteremedi. Anketin en sonuncu ismi oldu.

9. Rihanna

9. Rihanna

Güzelliği ile gözlerimizi, sesi ile kalplerimizi fetheden Riri; herkesi çok şaşırtarak gruplar aşamasından alnının akıyla çıktı. Öyle ki finale katılmaya hak kazanan tek şarkıcı kendisi! Riri final aşamasında öylesine güçlü rakipler ile karşılaştı ki, dokuzuncu olmaktan kurtulamadı.

8. Megan Fox

8. Megan Fox

Gözleri derya deniz olan Fox, oyunculuktaki başarısı kadar, güzelliği ile de sık sık gündemde. Bulduğu her fırsatta biseksüel olduğunu belirten Fox, hem erkekler hem de kadınlar tarafından çok beğeniliyor. Ancak, Marilyn Monroe gibi güçlü bir rakibi elemesini itiraf etmek gerekirse hiçbirimiz beklemiyordu. Sonuç olarak Fox, gruplar aşamasında büyük başarı elde etti, finalde ise sekizinci oldu!

7. Gülşen Bubikoğlu

7. Gülşen Bubikoğlu

Listeleri alt üst eden bir Türk: Gülşen Bubikoğlu! Bubikoğlu, kendisinden hiç de beklemediğimiz bir şekilde gruplar aşamasında Grace Kelly, Cindy Crawford gibi ünlü isimleri eleyerek ikinci oldu! Adriana Lima'nın arkasından finale gelmeye hak kazanan Bubikoğlu, burada da pek çok güçlü ismi eleyerek yedinci olmayı başardı.

6. Tuba Büyüküstün

6. Tuba Büyüküstün

Ankette yer alan bir diğer Türk ise Büyüküstün idi. Güzelliği ile Arap yarımadasını etkisi altına alan Büyüküstün'ü buradaki mücadelesinde de hayranları yalnız bırakmadı. Gruplar aşamasında Scarlet Johansson'ın ardından finale katıldı. Burada da altıncı olarak güzelliğini bir kez daha tescillemiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Irina Shayk

5. Irina Shayk

Kahverengi saçları, yeşil gözleri ile tüm dünyanın hayranı olduğu Shayk, gruplar aşamasından birincilikle çıktı. Finalde ise fazlasıyla güçlü rakipleri karşısında, listeye beşinci olarak girerek büyük bir başarıya imza atmış oldu.

4. Miranda Kerr

4. Miranda Kerr

Listede bir Victoria's Secret meleği olmasa eksik kalırdı! İşte Kerr kusursuz fiziğine eşlik eden, 'Baby Face' halleriyle anketimizde dördüncü olmayı başardı.

3. Adriana Lima

3. Adriana Lima

Sempatik tavırları, güzel ötesi yüzü ve kusursuz fiziği ile Lima, ülkemizde en çok sevilen ve beğenilen kadınlardan. Nitekim gruplar aşamasında gösterdiği başarı da bunun kanıtı! Lima, çok iddialı isimlerin yarıştığı final aşamasından üçüncü olarak ayrılarak büyük başarı elde etmiş olsa da, hayranları sonuçtan hiç de memnun değil. Onun birinciliğe oynadığı düşünülürse, onlara hak vermemek de imkansız...

2. Angelina Jolie

2. Angelina Jolie

İlk olarak oyunculuktaki yeteneği, sonrasında anneliği ve yardımseverliği ile tanıdığımız Jolie, resmen dört bir yandan kalbimizi fethetmeye devam ediyor. Hem kendi dünyasını, hem yardıma muhtaç pek çok insanın dünyasını güzelleştiren bu kadın, yaşlanmak yerine, yaş alıyor. Gruplar aşamasında birinci çıkan Jolie, zorlu rakibi Scarlet Johansson'a yenik düşse de elde ettiği başarı ortada!

1. Scarlet Johansson

1. Scarlet Johansson

'Dünyanın Yaşayan En Güzel Kadını' olarak, girdiği her anketten alnının akıyla çıkan Johansson, burada da farkını ortaya koydu ve birinci oldu! Hem yüzü hem fiziği, bilim tarafından da onaylı! Kendisi, ölçüleriyle altın orana en yakın olan isim! Şimdiden söyleyelim, şarap gibi eskimeyen güzelliği ile Johansson bizi daha çoook büyüler!

Scarlet Johansson'ı tebrik ediyoruz. 👏👏👏

Ve sizin oylarınızla dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını ilan ediyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2252
1410
792
273
153
138
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aleyn

Arkadaşlar en güzel memeli/götlü olanı veya en sevdiğinizi seçmeyecektiniz. Yanlış anlamışsınız

Pasif Kullanıcı

öyle olsa kate onda olmazdı memeyse meme götse göt aslında yüzüde çok güzeldi biliyo musun :(

gizli birisi

Ya bu Scarlett te benim göremedigim ne var bu kadar allah aşkına güzel olduğunu inkar eden yok ama bunu 1. Yapacak ne yasadiniz

Tolgahan Hasanoğlu

abi şaka gibi ya hala şoktayım rihanna bu listede . rihannanın tokmakçısı benzema bile rihannadan daha güzel lan