Görüş Bildir
Haberler
Deniz Akkaya Canlı Yayında Seyhan Soylu'nun Elini Öptü!

Deniz Akkaya Canlı Yayında Seyhan Soylu'nun Elini Öptü!

Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünde Flash TV'de yayınlanan Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın yorumcu olarak yer aldığı 'Al Sana Haber'in konuğu Deniz Akkaya'ydı.  Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'  programından ayrılmasıyla gündeme gelen Akkaya, Seyhan Soylu ile canlı yayında ilginç anlar yaşadı. İşte o anlar ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak, 'Söylemezsem Olmaz' programından Bircan Bali ve Seren Serengil sebebiyle ayrıldığını açıklayan Deniz Akkaya gündem olmaya devam ediyor. Flaş Tv ekranlarında olabilecek en ilginç kadroyla yapılan 'Al Sana Haber' isimli programın moderatörü Seyhan Soylu'yla arası bozuk olan Akkaya, yelkenleri suya indirdi.

Deniz Akkaya Seyhan Soylu'nun Elini Öptü

Deniz Akkaya Seyhan Soylu'nun Elini Öptü

Seyhan Soylu ve Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde aralarındaki buzları eriterek barışmıştı. Canlı yayının sonuna doğru başka bir çekime yetişmek için ayrılmak isteyen Akkaya, Soylu'nun sözleri karşısında ne yapacağını bilemedi. Soylu, Akkaya'ya 'Ben onun ablasıyım bizim örf ve adetimizde büyüklerin eli öpülür' diyerek elini uzattı.

Deniz Akkaya, başlarda biraz afallasa da Seyhan Soylu'nun elini öptü. Ardından Nihat Doğan, tarafından da tebrik edilen Akkaya, sonrasında başka bir çekim sebebiyle programdan ayrıldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın