Görüş Bildir
Haberler
De Boer: "Fenerbahçe'nin Canını Yakabiliriz"

De Boer: "Fenerbahçe'nin Canını Yakabiliriz"

Enver K.
04.11.2015 - 16:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ajax'ın teknik direktörü Frank De Boer, maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Frank De Boer, 'Fenerbahçe karşısında mutlaka kazanmak zorundayız. Aksi durumda grubu ikinci bitirmemiz bile çok zor olacak. Kazanmak için oynayacağız.' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin güçlü ve tehlikeli bir takım olduğunu söyleyen Hollandalı, 'Fenerbahçe güçlü bir takım. Kompakt olup Eğer iyi bir ortaya koyarsak onların canını yakabiliriz ve istediğimiz sonucu alırız.' dedi.

Sakatlığı bulunan Riechedly Bazoer'un sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan De Boer, 'Riechedly Bazoer sakatlığını tamamen atlattı ve bu maçta forma giyebilecek.'diye konuştu.

MOTİVE OLUYORUZ

Avrupa'da Hollanda takımlarının aldığı olumlu sonuçlarla motive olduklarını dile getiren Ajax hocası, 'Her şeyi başarabileceğimizi hissediyoruz.' dedi. 

Hollandalı teknik adam grup maçlarına konsantre olmaları gerektiğini belirti. 'Her şey yolunda giderse Avrupa Ligi'nde çok iyi yerlere gidebiliriz. Ancak önce grup maçlarına konsantre olup başarılı olmamız gerekiyor.' diye konuştu.

VAN PERSIE TEHLİKESİ

Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbaçe'de oynayan vatandaşıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Persie'ye dikkat etmeliyiz diyen hoca, 'Van Persie çok iyi bir oyuncu. Genelde tehlikeli bir isim. Her an maç içerisinde fark yaratabilir. Onu sürekli kontrol altında tutmalıyız.' dedi.

JOEL VELTMAN

Ajax'ın stoperi Joel Veltman, 'Artık grubun ikinci yarısına başlıyoruz. Sahada kararlı olup her şeyimizi vermeliyiz. Önümüzde çok önemli maçlar var.' diye konuştu.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan ilk maçı Fenerbahçe 89.dakikada Fernandao'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
1
1
0