Görüş Bildir
Haberler
Daha Çekici ve Başarılı Selfie Çekmek İsteyenler İçin 8 Önemli Tüyo

Daha Çekici ve Başarılı Selfie Çekmek İsteyenler İçin 8 Önemli Tüyo

R.G.
05.08.2021 - 11:05

Selfieler artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Gün içerisinde belki de defalarca selfie çekiyoruz. Peki daha çekici ve şık selfieler çekmek için ne yapabiliriz diye düşünüyor musunuz? Sizlere çekici ve seksi selfieler çekebilmeniz için altın değerinde tüyoları listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arka planınızı kontrol edin

1. Arka planınızı kontrol edin

Selfie çekerken arkanızdaki ortamın çekiciliği yok etme olasılığı var. Bu yüzden arka planınızı iyi seçmeniz gerekiyor. Bunun yanında arka plandaki eşyaları da kontrol etmenizde yarar var. Çektiğiniz selfie ile alakasız bir eşya, bütün çekiciliği yok edebilir.

2. Işığınızı iyi ayarlayın

2. Işığınızı iyi ayarlayın

Selfie çekerken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri de ışık. Güzel bir güneş ışığı yakaladığınızda bu fırsatı kaçırmayın. Özellikle gündüz pencere önündeki iyi bir ışık, çok daha güzel selfieler çekmenize yardımcı olur.

3. Doğru açıyı bulun

3. Doğru açıyı bulun

Doğru açıyla çekilen fotoğraflardan her zaman daha iyi sonuç alırsınız. Özellikle yukarıdan çektiğiniz selfielerde daha çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylelikle hem yüz hatlarınız hem de göğüsleriniz daha güzel görünür.

4. Göğüslerinizi destekleyin

4. Göğüslerinizi destekleyin

Evet, göğüslerinizi kollarınızla destekleyerek çok daha seksi selfieler çekebilirsiniz. Bu ufak detay, göğüslerinizin daha büyük ve daha seksi görünmesini sağlar. Doğru ışık ve açı da bu yöntemi kullanırken çok önemli.

5. Yeni pozlar deneyin

5. Yeni pozlar deneyin

Sürekli aynı pozu vermekten kaçının. Yeni pozlar denemekten asla çekinmeyin ve istediğiniz gibi davranın. Öncelikle rahat olun ve pozunuzu verin; yatağa uzanın, duvara yaslanın, arkanızı dönün. Farklı pozlarla birlikte çok daha başarılı selfieler çekebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıyafet seçiminizi doğru yapın

6. Kıyafet seçiminizi doğru yapın

Giydiğiniz kıyafetlere göre verdiğiniz pozları ve arka planınızı değiştirmeniz gerekebilir. Nasıl bir selfie çekmek istediğinize karar verin ve ona uygun kıyafetler giyin ya da giymeyin. Unutmayın, giydikleriniz kadar giymedikleriniz de önemli.

7. Ünlü isimlerden ilham alın

7. Ünlü isimlerden ilham alın

Instagram'da milyonlarca insanın takip ettiği ünlüleri takip edip onların nasıl selfieler çektiğine bakabilirsiniz. Belki milyonlarla paylaşmayacaksınız ama ünlü isimler çekici selfieler çekme konusunda gerçekten başarılı olabiliyor.

8. Kasıklarınızı dahil etmeyin

8. Kasıklarınızı dahil etmeyin

Eğer çıplak bir selfie çekmek istiyorsanız, kasıklarınızı buna dahil etmek iyi bir fikir değil. Yüzünüzün ve vücudunuzun ön plana çıkmasını sağlamak için mümkünse kadraja almayın veya bir şeyle kapatın. Bu şekilde her zaman daha çekici ve daha güzel selfieler elde etmiş olursunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
3
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgi arda

bu ne amk

Barney

arkanı kolla, ışığı yakala, açıyı ayarla, memeleri kaldır, kasıkları kapat, çek çek çek çek, ünlülerin fotolara bak, aynılarını çek çek çek çek... harika tüy... Devamını Gör