Görüş Bildir
Haberler
Corona Virüsü Farkındalığının Yaratıldığı ve Panik Dolu Mucize Doktor'un 20. Bölümünde Neler Yaşandı?

Corona Virüsü Farkındalığının Yaratıldığı ve Panik Dolu Mucize Doktor'un 20. Bölümünde Neler Yaşandı?

31.01.2020 - 11:39

Mucize Doktor 20. bölüm farkındalık yaratmaya yönelik bir bölüm olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizide duygular gün yüzüne çıkmaya başladıkça, tripler ve tavırlar da artıyor haliyle. Önce Nazlı Ali'den kaçmıştı, şimdi de Ali Nazlı'dan kaçıyor.

Yeni klinikti, triplerdi derken Demir'in meşhur aşırı zengin babası ortaya çıktı.

Bu sırada dünyada gündem Corona virüsü iken, hastanenin acil servisinde de ölümcül bir virüs sebebiyle zorlu anlar ve ölümler yaşandı. Çünkü karantinaya almak gerekebilirdi!

Demir cephesinde de olaylar Yeşilçam kıvamında geçti. Babası 4. evre kanser hastasıydı, ölmek üzereyken oğluna ulaşmaya çalışıyordu. Demir affeder mi, meçhul.

Derken bölge karantinaya alındı, Ferman hoca enfeksiyon kaptı. Ama bunu beklemezdik Nazlı, ne alaka şimdi tam da Ali'ye bir şeyler hissederken kuzum?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabii bizim için yürekleri asıl dağlayan Ali'nin hissettikleriydi. Ferman'ın söyledikleriyle de gözyaşlarımız sel oldu diyebiliriz. Yine de Nazlı'nın yersiz çıkışı yüzünden duygularımız incindi, bunu da belirtmek isteriz.

Hem gündemi yakalaması, hem bölümdeki duygu yoğunluğu sebebiyle dizi yine çok konuşuldu:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
78
19
11
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yani artık dizinin içine sıçtınız.Baydınız.Sürekli aynı tekrar.Aynı müzik,aynı duygusal durumlar.Saçma ve gereksiz detaylar..Öncelikle şu betüş denen itici k... Devamını Gör

DoctorWhat

Bence de bu bölümde betüş kısımları daha iyi olabilirdi, normalde ilgilenmeleri tamam da acil karantinadayken betüş bu kadar sorun çıkartsa ben de sakinleşti... Devamını Gör

Minister of Magic

Dünkü bölüm sıkıcıydı. Hele ki sondaki adama yardım ederken ali ışıktan hep etkilendi bunca zaman ışık yok muydu hastanede? Bölümde de hep ne zaman o adama y... Devamını Gör

DoctorWhat

kral şimdi o şöyle, ali normalde acilde çalışmıyordu bildiğim kadarıyla -iki haftadır ev arkadaşımdan ötürü izliyorum- ve Ali'nin hastalığında bir ışığın çok... Devamını Gör

Sema candelen

Yok valla her bolumu izliyorum normalde dun izlemek istemedim. Felaket ustune felaket kaldiramiyorum dizi bile olsa artik.