Görüş Bildir
Haberler
Çocuk Yuvasında Rehine Krizi

Çocuk Yuvasında Rehine Krizi

adem kara
08.04.2014 - 09:22

Eskişehir'de, 15 gün önce cezaevinden şartlı tahliye edilen ve çocuk yuvasındaki kızını görmesine izin verilmeyince önce güvenlik görevlisini bıçakla rehin alan, ardından kendisini bir odaya kilitleyen kişi, polis ekiplerinin müdahalesi sonucu gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, işlediği bir suç nedeniyle girdiği cezaevinden 15 gün önce şartlı tahliye edilen Hasan Ö. (26), gece saatlerinde, birlikte yaşadığı M.E'den (18) olan 1,5 yaşındaki kızı E.E'yi görmek için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eskişehir Çocuk Yuvası'na geldi.

Nizamiye girişinde, ziyaret saati olmadığı için kendisine engel olmaya çalışan güvenlik görevlisini bıçak tehdidiyle rehin alıp çocuk yuvasına giren Hasan Ö, buradaki nöbetçi öğretmenden çocuğunu getirmesini istedi.

Bu sırada ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliye biber gazıyla müdahale etti. Polislerin elinden kurtulan ve kendisini çocuk yuvasındaki bir odaya kilitleyen şüpheli, 4 saat burada kaldı.

Elindeki bıçakla tehditler savuran şüpheli Hasan Ö, olay yerine çağrılan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.

Öte yandan, biber gazından etkilenen 4 çocuk, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuklar, bir süre müşahede altında tutulduktan sonra yuvaya geri getirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0