Görüş Bildir
Haberler
Cizre'de Aynı Aileden İki Çocuk Öldü, Biri Ağır Yaralandı

Cizre'de Aynı Aileden İki Çocuk Öldü, Biri Ağır Yaralandı

Onedio Medya
15.01.2016 - 15:54

Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün akşam saatlerinde bir eve daha top mermisi isabet etti. Evdeki üç çocuktan 12 yaşındaki Yusuf ve 10 yaşındaki kuzeni Büşra Akalın hayatını kaybetti, sekiz yaşındaki Dilan Akalın’ın durumuysa ağır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sokağa çıkma yasağının 33. gününe girdiği Cizre’den aynı aileden iki çocuğun ölüm haberi geldi. 

AGOS'un verdiği bilgiye göre, dün gece bir eve top mermisinin isabet etmesi sonucu, evde bulunan üç çocuktan ikisi öldü, biri yaralandı. Yaralı çocuklardan 12 yaşındaki Yusuf Akalın dün gece kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde yaşamını yitirirken, Yusuf’un kuzeni 10 yaşındaki Büşra Akalın da kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesi’nde bu sabah can verdi. 

DHA da çatışmalar sırasında Dağkapı Mahallesi'nde dün Akalın ailesinin evinin isabet alması sonucu yaşları 8 ile 12 arasında değişen 3 çocuğun yaralandığını, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan 12 yaşındaki Yusuf ve 10 yaşındaki Büşra Akalın öldüğünü duyurdu.  

8 yaşındaki Dilan Akalın'ın tedavisi ise sürüyor.

Diken’in ulaştığı aile üyelerinden Sait Akalın ve HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 12 yaşındaki Yusuf Akalın’ın dün gece, Mardin Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Büşra Akalın’ınsa bu sabah yaşamını yitirdiğini söyledi.

DHA, Agos ve Diken

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

çocuklar ölmesin diyen herkesi terörist ilan ettiniz. ama kimin yaptığının ne önemi var. ÇOCUKLAR ÖLMESİN :(

haylaz adam

pkk silah bırakıp ülkeyi değil dünyayı terk etsin. cehennemin dibine gitsin. onları destekleyen kalleşlerle karıştırmayınız beni. ama tekrar söylüyorum çocu... Devamını Gör

itsasin

şerefsiz pkk tankı . yazık lan bu insanlara .