Görüş Bildir
Haberler
Cik Cik Cik, Ne Kadar Sevda Kuşusun?

etiket Cik Cik Cik, Ne Kadar Sevda Kuşusun?

Ne kadar sevda kuşusun, öğrenme zamanı geldi. Teste başlamayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak söyle bakalım, hangi masal sence çok güzel?

2. İlk görüşte aşka inanır mısın?

3. Şimdiye kadar kaç kere aşık oldun?

4. Sence hangi ilişki görseli daha güzel?

5. Yalnızlığa ne kadar uzun süre dayanabilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak sen bir aşk tanımı olsaydın hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam bir sevda kuşusun!

Tam bir sevda kuşusun!

Sen bu dünyaya gönderilmiş bir sevda kuşusun. Aşık olmak, sevmek, her türlü sevdalık eylemi, özetle tüm bu gönül işleri senin için tamamen bir yaşam tarzı. Aşk senin suyun, ekmeğin, adeta yaşanılası iklimin. Senin için sevdasız geçmiş bir gün boşa geçmiş bir gündür. Aynı sebeptendir ki senle beraber olan insanların her biri ayrı ayrı son derece şanslı insanlardır. Sevda işlerinin gurusuyla birlikteler, daha ne isteyebilirler ki. Hep bir romantizmler, ortamda uçuşan kalpler ve uzaktan bakanı bile imrendirecek bir aşk enerjin var senin. Şarkı sözü işine girsen, ikinci Sezen Aksu olursun, o derece yani. Sen evde mütevazi şartlarda efsane aşklar yaşanabileceğinin yaşayan kanıtısın. Her ilişkini filmi yapılacak kadar acayip bir hale sokuyorsun. Bize sorarsan biraz manyaklık ama sanırız bu biraz da senin doğuştan yeteneğin.

Sadece çok aşık olursan sevda kuşusun!

Sadece çok aşık olursan sevda kuşusun!

Sadece gözün aşktan kör olunca tam bir sevda kuşuna dönüşüyorsun. Normalde çok mesafeli, ciddi, romantizmden hoşlanmayan genelde de bu tarz şeyleri abartmayan biriyken kara sevdaya düştükten sonra içinden aşk insanı çıkıyor. Sevdiğini mutlu etmek, onun ayaklarını yerden kesmek, ona mükemmel anlar yaşatmak istiyorsun. Bu uğurda da elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun. Kolay aşık olmadığın da göz önünde bulundurulunca, sen sadece sevdiceğine sevda kuşusun. Hobi olarak değil, gerçek olarak sevensin. Senin tarafından sevilen kişi yaşadı. Gerçek bir aşk masalı onu bekliyor.

Sevda değil azap kuşusun sen!

Sevda değil azap kuşusun sen!

Sen kendi tarafından sevda kuşu olduğunu düşünebilirsin ama maalesef öyle bir şey yok. Sevme işlerinde o kadar becereriksiz, soğuk ve mesafelisin ki kusura bakma sevdiğin anlaşılmıyor. Elbette çok sevdalısındır ama sen öyle patates çuvalı gibi dururken insanlar sevildiklerini nasıl anlasın? İçinden kendi çapında bir sevda kuşu olsan da, bu huyların yüzünden bu sevda kuşu halini bir türlü iki kişilik yapamıyorsun. Yanındaki insanlar bir süre senin soğukluğunla mücadele etmeye çalışsa da sonunda pes edip sevda kuşu olabilecekleri başka birilerine gidiyorlar. Azıcık huyunu suyunu değiştirmende fayda var. Bu şekilde devam edersen sevda kuşu değil azap kuşu olacaksın.

Sen kim sevda kuşu olmak kim!

Sen kim sevda kuşu olmak kim!

Valla senin ne içinde sevdalık var, ne dışında, ne de bilmem kaç kilometrelik yarıçapında! Aşk, sevda, duygular filan sana göre değil. Zaten yarın öbür gün evlensen de sadece mantık kararıyla evlenirsin. Duygu sende ne arar ya! İçin taş olmuş taş! Senle beraber olan da çürür gider, gerçek bir odunsun diyebiliriz. İlişkilerinde de her zaman kısa süreli bakıyorsun çünkü maalesef kendinden başkasına tahammül edemiyorsun. Aslında biraz daha düşününce senin kendine sevda kuşu olma ihtimalin de akla gelmiyor değil. O kadar kendini seviyorsun ki başka kuşa sevdalık yapasın gelmiyor. Ne diyelim, sana kendinle mutluluklar! Bol bol aynaya bak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
492
234
165
102
52
43
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil Öztürk

Sevda değil azap kuşusun sen djgkdl

Pasif Kullanıcı

Sadece çok aşık olursan sevda kuşusun!

Scarface

Sık sık oluyorum. Hiç eksik kalmıyorum maşallah! :DD