Görüş Bildir
Haberler
CIA Başkanı'ndan İtiraf: 'Komünist Parti'ye Oy Verdim'

CIA Başkanı'ndan İtiraf: 'Komünist Parti'ye Oy Verdim'

CIA Başkanı John Brennan, CIA'e giriş mülakatında yalan makinesine bağlıyken Komünist Parti adayına oy verdiğini söylemek zorunda kaldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilâtı (CIA) Başkanı John Brennan, Congressional Black Caucus Vakfı'nın yıllık toplantısında, istihbarat toplumunda çeşitlilik konulu bir panelde konuştu. İstihbarat alanında çalışmak isteyenlerin sicilinin başvurularını etkileyip etkilemediği sorusu üzerine Brennan, kendisinin de CIA'e girerken benzer bir durumla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Brennan, işe giriş mülakatında 'Daha önce ABD'yi devirmek için çalışan bir grup veya bir örgüt için çalıştın mı?' sorusu karşısında 'dona kaldığını', mülakat sırasında kendisine yöneltilen soruya cevap vermekte çok zorlandığını ifade etti.

Komünist parti itirafı

Komünist parti itirafı

1980 yılında işe girmeden önce Komünist Parti adayına oy verdiğini ve bu sırrını yalan makinesine bağlıyken çok zorlanmasına rağmen itiraf ettiğini belirten CIA Başkanı Brennan, şunları söyledi:

'Demokrat veya Cumhuriyetçi olmadığımı söyledim. Üniversiteye gittiğim zamanlardı ve sistemle ilgili memnun olmadığım konular olduğunu ve değişim istediğimi belirttim. Devamında da Komünist Parti'ye üye olmadığımı beyan ettim. Hepimizin geçmişinde, düşüncesizce yaptığımız hareketler vardır. Bu bir sorun olsaydı, ben şu an burada olmayacaktım.'

Brennan, teşkilâtın misyonunun ifade özgürlüğü dâhil anayasal değerleri korumak olduğunu belirtti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
19
19
9
7
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Özdemir

Yalan makinelerinden bizim ülkeyede lazım siyasetçiler için..

Emir Balkan

makine bozulur

Pasif Kullanıcı

Adam mantıklı bakın bunu örnek alın işte.

Pasif Kullanıcı

Şu makineden bizim buraya lazım.