Görüş Bildir
Haberler
Charlize Theron: “Tecavüze Uğramış Gibi Hissediyorum”

Charlize Theron: “Tecavüze Uğramış Gibi Hissediyorum”

Fatih UZUN
30.05.2014 - 17:32

Oscar’lı Oyuncu Charlize Theron’un, Sky News kanalındaki bir söyleşinde medyanın özel hayatına ihlal etmesinden duygudu rahatsızlığı anlatırken “tecavüze uğramış hissediyorum” ifadesini kullanması büyük tepki gördü.

Charlize Theron sosyal medyada sert eleştirilere maruz kalırken pek çok kullanıcı Theron’un bu ifadesini tecavüz madurlarına saygısızlık olarak değerlendirdi. Twitter’da “Tecavüz ile medyanın özel hayatını ihlal etmesinin ne alakası var? İki yüzlü, iğrenç kadın” şekilde sert eleştiriler yapıldı.

Tecavüz madurlarına yardım derneği Rape Crisis ise açıklamaların uygunsuz olduğunu söyledi. Dernek, “Ünlü insanların tecavüz kelimesini bambaşka konuları anlatırken metafor olarak kullanmaları bizi her zaman hayalkırıklığına uğratıyor” dedi.

Sky News muhabirinin, “Google’da isminiz arandığında çıkanlar kariyerinizden çok özel hayatınız ile ilgili. Bu sizi rahatsız ediyor mu?” sorusuna “Tecavüze uğramış gibi hissediyorum” diyerek cevap veren Charlize Theron, “Bazı insanlar bundan keyif alıyor olabilir. Ama oğlum ve özel hayatım gibi benim için kutsal olan şeyleri korumaya çalışıyorum.” dedi. Theron Google’daki özel hayatı ile ilgili haberleri kastederek “O küçük karanlık odada yaşamaktan daha sağlıklıdır.” dedi.

  • dipnot.tv
Kaynak: http://www.dipnot.tv/oscarli-oyuncu-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0