Görüş Bildir
Haberler
Cemal Güzelci Kimdir, Ne İş Yapıyor? Hülya Avşar'ın Sevgilisi Cemal Güzelci Kaç Yaşında, Nereli?

Cemal Güzelci Kimdir, Ne İş Yapıyor? Hülya Avşar'ın Sevgilisi Cemal Güzelci Kaç Yaşında, Nereli?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile görüntülenen Cemal Güzelci magazin gündeminde yer alıyor. Cemal Güzelci ile Hülya Avşar'ın birlikteliği objektiflere yansıyan görüntüler sonrası ortaya çıktı. Hülya Avşar'ın konu hakkında ne açıklama yapacağı merak konusu oldu. Avşar kızı ile objektiflere takılan iş insanı Cemal Güzelci'nin kim olduğu sorgulanıyor. Peki Cemal Güzelci kimdir, ne iş yapıyor? Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci kaç yaşında, nereli? İşte tüm yanıtlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 yıldır yalnız olduğu bilinen Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ı alnından öperken görüntülenen Cemal Güzelci magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşk orucunu bozan Hülya Avşar ve Cemal Güzelci çarşamba akşamı Yeniköy'deki bir mekanda objektiflere takıldı. Görüntülerin üzerine Cemal Güzelci ve hayatı merak edildi. Cemal Güzelci kimdir, ne iş yapıyor? Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci kaç yaşında, nereli?

Cemal Güzelci Kimdir, Ne İş Yapıyor?

Cemal Güzelci Kimdir, Ne İş Yapıyor?

Hülya Avşar'ın sevgilisi Cemal Güzelci, 47 yaşındadır. Cemal Güzelci Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı'dır. İş insanı Cemal Güzelci'nin eski Galatasaray'lı futbolcu Burak Yılmaz ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. Pertevniyal Lisesi mezunudur.

Cemal Güzelci 1992 yılından itibaren deri giyim sektöründe çeşitli kademelerde çalışmış, 2002 yılında Derlüks’ün kuruluşunda bulunmuş, 2008 yılında da Şirket’in büyük ortağı olmuştur. İyi derecede Rusça bilmektedir.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın