Görüş Bildir
Haberler
Cedi Osman: "NBA'e En Hazır Şekilde Gitmek İstiyorum"

Cedi Osman: "NBA'e En Hazır Şekilde Gitmek İstiyorum"

Enver K.
07.05.2015 - 13:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Efes'in genç potansiyelli yıldızı Cedi Osman, AjansBasketbol'a özel açıklamalarda bulundu.

Şu ana kadar iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Cedi, Draft’tan EuroBasket’e, Dusan Ivkovic’ten yabancı kuralının etkilerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

– Euroleague’de sezonu tamamladınız. TBL’de ise normal sezon sona eriyor. Geride kalan bölümle ilgili düşüncelerin neler? Şu ana kadar beklentileri karşıladığınızı düşünüyor musun?

Şu ana kadar gayet iyi geldik. Üç tane hedefimiz vardı. İkisine ulaştık. Birincisi Türkiye Kupası’nı kazanmaktı. Diğeri de Euroleague’de ilk sekize girmekti. Onun haricinde Final Four’u da çok zorladık ama sonlarda basit hatalarla, tecrübesizlikle kaybettik. Bence şu an iyi yoldayız. TBL’de son haftalarda çok iyi bir performans sergiliyoruz. Üç tane derbi kazandık. Bence gayet iyi yoldayız.

Beşiktaş İntegral Forex karşısında bir sakatlık yaşadın. Sezon içerisinde de bir sakatlığın vardı. Son durum nedir? Sahalardan ne kadar uzak kalacaksın?

Üç haftalık bir tedavi sürecim olacak. Play-off’lardan önce olması beni üzdü ama en iyi şekilde döneceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

AjansBasketbol

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın