Görüş Bildir
Haberler
Cast ve Oyunculuk Ajanslarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Cast ve Oyunculuk Ajanslarına Nasıl Başvuru Yapılır?

DMR CASTING
28.06.2014 - 17:07 Son Güncelleme: 28.06.2014 - 18:21

Cast ve Oyunculuk Ajanslarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Cast ve oyunculuk ajanslarına başvuru yapmadan önce bu yazıyı kesinlikle baştan sona kadar okumalısınız. Oyunculuk ve modellik günümüzün en trend mesleklerindendir. Günümüzde oyuncu veya model olmak aslında sanıldığı kadar zor bir mecra veya meslek değildir. Oyuncu veya model olmak için bu işi hakkıyla yapan ajanslara başvuru yapmak, kısa bir eğitim almak, her işte olduğu gibi özveriyle ve öz güven ile çalışmak gerekir. Yeteneğinize, fiziğinize ve yüzünüze güveniyorsanız kesinlikle sektörde başarı elde etmiş, kendi alanında en iyi ve en güvenilir ajanslara kesinlikle başvuru yapmalısınız.

En iyi, en güvenilir cast ve oyunculuk ajansları hangileridir?

Hemen her işte olduğu gibi medya ve reklam işleri ile uğraşan ajansların da birer internet sitesi (web site) vardır. Bu yasal bir zorunluluktur. İnternet sitesi olamayan ve işini sosyal ağlar üzerinden yürütmeye çalışan, çanta ajans adı verdiğimiz kişiler ile kesinlikle çalışılmamalı ve kesinlikle itibar etmemelisiniz. Bu kişiler size çeşitli vaatler ile iş imkanları sunmaya çalışırlar ve zamanınızı, emeğinizi harcarlar ve maddi olarak sizi zor durumda da bırakabilirler. İnternet de yapacağınız araştırmalar sonucu zaten belli başlı kaliteli işler ile uğraşan bir kaç tane cast ajansı karşınıza çıkacaktır. Bu ajanslara başvuru yapmalısınız.

Ajanslara internetten nasıl başvuru yapılır?

Dediğimiz gibi her kaliteli ajansın ve işini resmi yollarla yürüten ajansın bir internet sitesi bulunmaktadır. Bu cast ajanslarının web sitelerinde ki başvuru formunu doldurarak ön başvuruda bulunabilirsiniz. DMR CASTING'e yapılan ön başvurular, sektörde en tecrübeli cast direktörleri tarafından özenle ve titizlikle incelenir; Yapılan ön başvuruyu projeler için uygun görüldükleri takdir de de ön başvuruya onay vererek ajansa görüşmeye çağrılırlar. DMR CASTING'e başvuru yapmak için Başvuru Formu linkinden başvuru formunu eksiksiz doldurarak ön başvuru da bulunabilirsiniz. Başvurunuzu en tecrübeli cast direktörleri titizlikle inceleyeceklerdir ve uygun gördükleri takdir de de sizi ajansa görüşmeye çağıracaklardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın