Görüş Bildir
Haberler
Çanta Delilerine Özel Test: Bu Çantalardan En Pahalısını Bulabilecek misin?

etiket Çanta Delilerine Özel Test: Bu Çantalardan En Pahalısını Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
20.07.2016 - 14:18

Birbirinden şık ve pahalı çantaları senin için seçtik ve senden istediğimiz bunlar arasında en pahalı olanın hangisi olduğunu bulman! Bakalım kaliteden ne kadar anlıyorsun 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çantalarımız bunlar!

Buldun!

Buldun!

Tebrikler! Gerçekten bu çantalar arasında en pahalısını buldun! Fiyatını hemen söyleyelim: Bu Bottega Veneta çantanın fiyatı tam tamına 25,950.00 TL!

Bulamadın!

Bulamadın!

Çok yaklaştın bee! En pahalısı değil ama en pahalı ikinci çantamız buydu! Fiyatını hemen söyleyelim: Bu Bottega Veneta çantanın fiyatı 13,250.00 TL! Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar dene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Tüh be! Olmadı... Çantanın kendine has bir çekiciliği olduğu doğru, ama bu onu en pahalı yapmaya yetmedi! Fiyatını hemen söyleyelim: Bu Valentino çantanın fiyatı tam olarak 12,750.00 TL! Şimdi tekrar denemeli ve en pahalısını bulmalısın!

Olmadı!

Olmadı!

Olmadı, yapamadın... En pahalı çantayı bulamadın. Bu Dolce&Gabbana çantanın fiyatı 10,750.00 TL, ama onu en pahalı yapacak kadar fazla değil... Tekrar dene ve en pahalıyı bul!

Başaramadın!

Başaramadın!

Evet, çok tatlı bir çanta. Ama en pahalı çanta değil... Merak ediyorsan bu tatlı çantanın fiyatını sana hemen söyleyelim: Bu Tod's çantanın fiyatı tam olarak 10,560.00 TL! En pahalıyı bulmak için yeniden denesene!

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama en pahalı çantayı bulamadın. Biz sana yine de bu çantanın fiyatını söyleyelim: Bu Givenchy çantanın fiyatı tam tamına 9,750.00 TL! Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Hayır!

Hayır!

Hayır ya, olmadı... Evet çantanın inanılmaz şık olduğu konusunda hiçbirimizin itirazı yok! Fakat maalesef şıklık onu en pahalı yapmadı. Bu Valentino çantanın fiyatı tam olarak 9,450.00 TL! Tekrar deneyip en pahalıyı bulsana!

Maalesef!

Maalesef!

Çantanın gerçekten ilginç ve hoş bir havası olduğu ortada. Fakat bu hava onu en pahalı yapmaya yetmedi! Bu inanılmaz güzel Dolce&Gabbana çantanın fiyatı tam olarak 7,950.00 TL! Şimdi tekrar deneyip en pahalısını bulmak istemez misin?

Hayır, hayır!

Hayır, hayır!

Evet çanta gerçekten inanılmaz güzel, keşke bizim olsa falan! Ama işte bu güzellik onu en pahalı yapmaya yetmedi! Merak ediyorsan sana fiyatını hemen söyleyelim: Bu Dolce&Gabbana çantanın fiyatı tam olarak 7,750.00 TL! Tekrar deneyip en pahalı çantayı bulsana!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
212
124
109
61
57
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sungyoung park

pazar çantasına da bak sen bi ara ortadan kaybolmuştu baya geliştirmiş kendini

TC Elmira İn

her seferinde en dandiği çıkıyo

Sena Kaçamak

En basiti ve dandiğini bulunuz. Testin sorusu bu :D