Görüş Bildir
Haberler
Canım Bu Saç Seni Çok Açtı Vallahi! Kadınların Ömrünü Yemek İçin Gönderilmiş 13 Kuaför Tipi

etiket Canım Bu Saç Seni Çok Açtı Vallahi! Kadınların Ömrünü Yemek İçin Gönderilmiş 13 Kuaför Tipi

Kuaför meselesi çok ciddi bir mesele. Hafife alınır gibi değil. Kötü bir saç kesiminin, berbat bir rengin ve şekilsiz kaşların insanın dünyasını nasıl cehenneme çevirdiğini kimse inkar etmesin yakarım bu gezegeni. Bu içeriği  yıllarını doğru kuaförü bulmak için tüketmiş tüm kadın yoldaşlarıma adıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uçlarından azcık alınca, kalan saçın hakkı kalır zanneden kuaför.

Uç dediğin bir, bilemedin iki, hadi biz bu işi bilmiyoruz üç santim olsun. Allahsız kuaförler derneği başkanı mısınız nesiniz? O saçı biz kaç ayda uzattık haberiniz var mı!

2. Küt saç kesimi ile TASTAN KAFA olmayı aynı zanneden kuaför.

Küt saça hazır mısınız kızlar? Sanki kafanızda saçtan bir tasla eve döndüğünüzde evdekilere sakın 'Nasıl olmuş' diye sormayın. 'Yine uzar canım benim dert etme.' diyeceklerdir en fazla. Bir gün o dükkanların camlarını aşağı indireceğiz.

3. Siz ne isterseniz isteyin sizi kendisine benzeten kuaför.

Salona girdiğinizde salondaki herkes birbirine benziyorsa kaçın kızlar. Bir tane eksik kalsın. Virüs var o salonda, herkesi birbirine benzetiyor.

4. Sarının sadece tek tonunu bilen kuaför.

Şimdi sarı saç sadece sarı saç değildir, bütün kızlar bilir. Küllü sarı var, dore sarı var, platin sarı var, altın sarı var, var oğlu var. Bu kuaför hiç bir yerde yazılı olmayan YUMURTA SARISINI bilir genelde. Sizi dikkatlice dinledikten sonra size daha önceki 3 bin kişiye yaptığı o muhteşem ucuz ötesi sarıyı yapar.

5. Bir sürü artist hareket yaptıktan sonra hiçbir şey ortaya çıkarmayan kuaför.

Bu kuaför anca şov yapsın. Keserken artist artist makas tutmalar, bir sağına bir soluna dans eder gibi geçmeler, etrafında tur atmalar. Sonuç; uçlardan biraz alınmış saç, renkte hafifi değişim ve 800 TL maliyet.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana çok modern bir kesim yapacağım deyip seni sıçana çeviren kuaför.

Bunun Allah bin türlü belasını versin aslında. Zaten depresyondayız diye gidip saçları kestiriyoruz. Ulan intihar mı edelim onu mu istiyorsun!

7. Dünyada kimsede olmayan bir saç rengini yapıp size "Nasıl oldu ben de anlamadım." diyen eblek kuaför.

O rengi özel olarak isteseniz hayatta yapamayacak bir kuafördür. Fakat mucizevi bir şekilde size dünyadaki en garip saç rengini çıkarmıştır ve ne yaptığı hakkında en ufak bir fikri yoktur. Tekrar yap deseniz yapamaz.

8. Saçlarını yakıp eline verirken "Ama sen de çok yıpratmışsın!" diyen pişkin kuaför.

Bu tam bir cinayet sebebi. Üstelik başlarken yüz kere sorarsınız 'Yıpranmayacak değil mi?'.

9. Saçlarınızı kat kat kesmek için yola çıkıp sizi beslemeye çeviren kuaför.

Kat kat kesmekten ne anlıyorlar acaba? En üste kaçak kat çıkıp bizi o hale çevirdikten sonra geceleri uyuyorlar mıdır? 80 TL kesim ücretinin ne kadarı hangi kata gidiyordur? Bunlar hep kat kat kafanızda dolaşıp duracak sorular.

10. "Gel kaşlarına şekil vereyim." deyip sizi tanımlanamayan bir cisme çeviren kuaför.

Kalemle araları doldurmaktan helak olursunuz. Meğer kastettiği şekil kürek sapıymış. Bu kuaförleri Allah acaba hangi günahımız için gönderdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir kaşınızı anası için, bir kaşınızı da babası için almış kuaför.

Aslında ayrı ayrı bakınca güzel almış kaşları. Sadece birbirlerine benzemiyor canım sen de abartıyorsun. Ya Allah'ını severseniz o kaşlar neden birbirine benzemiyor!

12. Aralara azıcık ışıltı istediğinizde sizi büyük bir floresana çeviren kuaför.

Azıcık ışıltıdan kastınız birkaç ince paket atmasıydı ama artık kocaman bir sarı kafasınız. Yine mükemmel bir iş çıkaran kuaför. Laf etsen 'Ama yüzüne çok yakıştı.' diyecek yine.

13. Gösterdiğiniz resmin yanından bile geçmeyen bir saç yapıp "Canım bak aynısı oldu." diyen kuaför.

Boşuna kusuru kendinizde aramayın. Bunun tıpkısının aynısını bir milyon kadın daha yaşadı. Kuaförünüz yapamayacağı saçı artık 'Ben bunu yapamam.' demeyi öğrenmeli. Doğru kuaförü bulana kadar şimdilik hepinize geçmiş olsun. Çünkü biz biliriz ki; doğru kuaförü bulana kadar hayatımızda hiçbir şey tam olmayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1045
572
182
68
63
52
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Şahin

Bir de ''Ne bu saçın hali ? Tırnakların çok kötü olmuş ''şeklinde hakaret edip kendi yaptığının güzel olduğunu kanıtlamaya çalışan ego tatminciler var

momoftheprincess

Bir de muhakkak daha önce ona gitmediysen saçının boyasını, kesimini kati suretle beğenmezler. En iyisi onlardır çünkü!

II for freedom

bi kere kuaföre saçımı şöyle kes dedim bana işimi öğretme dedi kavga çıkarıyordu. iş seninde saç bizim daaa..

Pasif Kullanıcı

Saç kestirmeye gidip de istemediğin şekle sokanı mı dersin, fön çekilsin deyip de saç derisine direk makinayı tutup yakanı mı dersin( bir hafta acısından saç... Devamını Gör