Görüş Bildir
Haberler
Büyük Ve Seksi Göğüsler İçin 4 Yöntem

Büyük Ve Seksi Göğüsler İçin 4 Yöntem

Büyük Ve Seksi Göğüsler İçin 4 Yöntem

Kadınları seksi ve çekici yapan özelliklerinin başında büyük göğüsler gelir. Büyük göğüslerin avantajları yaşınızdan biraz daha büyük ya da tam yaşınızda gösterir, dekolteli bluz giymeye çekinmezsiniz ve daha seksi gözükürsünüz. Göğüsleriniz küçükse eğer az önce saydıklarım sizler için dezavantaj olabilir. İşte size büyük göğüslere ulaşabileceğiniz yöntemler;

Masaj Yapın Büyük göğüsler için günlük kullandığınız kremler ve soğuk su ile göğüslerinize masaj yapabilirsiniz. Soğuk su göğüs de ki sinirleri harekete geçirerek büyümesine yardımcı olacaktır.

Besinler Göğüs büyütmeye yardımcı olacak besinler; süt ve süt ürünleri,soya ve tavuk, baget, çörekotu, elma, şeftali, üzüm, kavun, zeytin, kuru erik, yulaf ezmesi, tam buğday, rezene çavdar, karanfil ve zencefil.

Spor Yapmak Spor yapmak beden ve ruh sağlığımız için çok önemlidir. Göğüs büyütme için yapacağınız hareketler; 1- Günde 3 kez 15'er kere şınav çekmek. 2- Uzanın elinize ağırlıkları alın ve dirseklerinizi omuz hizanıza kadar getirip yukarı kaldırıp indirin bu hareketi de 4 kez 15'er kere tekrar edin. bu hareketler göğüs dokusunu etkilemez ama daha büyük bir görünüm sağlar.

Ameliyat Silikon takılarak göğüs büyütme en etkili çözümdür ama bu operasyonlarında bir çok etkili yolu olabilir ve bu konu hakkında doktorunuzdan daha detaylı bir bilgi alın.

Kaynak: http://www.kadinisterse.net/2016/05/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın