Görüş Bildir
Haberler
Burun Şeklinize Göre Seks Hayatını Yorumluyoruz!

Burun Şeklinize Göre Seks Hayatını Yorumluyoruz!

Trex
23.01.2018 - 21:31

Burun deyip geçmeyin.....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şıklardaki burun tiplerinden hangisi size en yakın olan?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lidersin!

Lidersin!

Doğuştan bir lidersin. Burnundaki ince kavis senin oldukça duygusal bir insan olduğuna işaret. Bu da seninle seks yapmayı romantik ve anlamlı kılan bir özellik. Seks sırasında liderliği eline alıyorsun. Dominant olmayı tercih etsen bile partnerinin isteklerini ve cinsel arzularını yerine getirmekte oldukça sempatik davranıyorsun.

İçgüdülerin kuvvetli, yeniliklere açık ve maceracısın!

İçgüdülerin kuvvetli, yeniliklere açık ve maceracısın!

Eğer konu seksse oldukça meraklı ve deneysel davranıyorsun. Yatakta her yeni şeyi denemek istiyorsun ve bunun için inanılmaz bir çaba sarfetmekten kendini asla alıkoymuyorsun. Bazen sabırsız olabiliyorsun. Sezgisel yeteneklerin, partnerinin zaman zaman isteklerini neden yerine getirmediğini anlaman konusunda sana yardımcı olacaktır.

Her şey kontrolün altında!

Her şey kontrolün altında!

Burun şeklin yatak odasında tüm kontrolü üstüne almayı sevdiğini gösteriyor. Burnunun şekli 4 elementten ateşi temsil ediyor ve bu da senin enerjik ve maceracı bir insan olduğuna işaret. Liderlik vasfına sahip olman etrafındakileri etkilemek için yetiyor da artıyor.

Ne istediğini çok iyi biliyorsun!

Ne istediğini çok iyi biliyorsun!

Sen güçlü bir karaktere sahipsin ve kendine güveninin oldukça yüksek ki  bu da seks yaşantına yansıyor zaten. Burnunun şekli 4 elementten ateşi temsil ediyor ve bu da senin doğuştan bir lider olduğuna işaret. Maceracı ve heyecan verici bir sevgilisin ancak bazı konularda fazla ısrarcı olmamaya özen göstermen gerek.

Kendinden eminsin!

Kendinden eminsin!

Burnunun şekli kendinden emin biri olmana işaret. Bunun yanında el şeklin senin ciddi ve gerçekçi bir insan olduğunu gösteriyor. Söz konusu seks olduğunda ne istediğini çok iyi biliyorsun ancak kontrolü partnerinin ellerine bırakmaktan da mutlu oluyorsun. Burnun 4 elementten toprağı temsil ediyor ve bu özellik senin pratik ve sadık bir insan olmanın yanında harika bir partner olduğunu da bizlere söylüyor.

Karşı konulmazsın!

Karşı konulmazsın!

Pratik ve gerçekçi biri olman insanların sana her daim ilgi göstermesini sağlıyor. Partnerlerini baştan çıkartmakta neredeyse üstüne yok. Zaman zaman aceleci davrandığın anlar da olmasa yatakta kusursuz bir insan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Seninle sevişmek keyifli ve tatmin edici!

Seninle sevişmek keyifli ve tatmin edici!

Burnunun şekli ne kadar düşünceli biri olduğunu ortaya koyuyor. Adeta bir iletişim dehası olman seninle sevişmeyi keyifli ve tatmin edici bir hale büründürüyor. Yaratıcı ve güçlü birisin. Ancak bunların yanında ilişkinin her anında sakin ve dürüst olduğun gerçeği de değişmiyor.

İnanılmaz derecede düşüncelisin!

İnanılmaz derecede düşüncelisin!

Burnunun şekli ve uzun parmakların 4 elementten havayı temsil ediyor. Bu da bize senin inanılmaz derecede düşünceli bir insan olduğunu ve bu özelliğin seks yaşantına da yansıdığını gösteriyor. Partnerinin ne istediğini çok iyi biliyorsun ve yatakta bu istekleri kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyorsun. Yaratıcı ve mükemmeliyetçisin. Ne yapıyorsan hep en iyisini yapıyorsun.

İddialı ve cömertsin!

İddialı ve cömertsin!

Sen ne istediğini tam olarak bilen ve tuttuğunu koparan birisin. Ancak bu yatakta bencil olduğun anlamına gelmiyor. Burnunun şekli  senin inanılmaz derecede düşünceli biri olduğunu ortaya koyuyor ve söz konusu seks olduğunda seni oldukça cömert bir partner haline getiriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
328
205
104
57
52
37
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

burda benim burnum yok..

naleyisreal

burnu estetik olanlar önceki halini mi isaretlicek estetikli halini mi bana bunun hesabını ver onedio

Pasif Kullanıcı

hiç biri değil çünkü cinsel hayatım yok.