Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi 'Şahane Hayatım' Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi 'Şahane Hayatım' Karakterisin?

Entel Feridun
20.02.2024 - 20:22

Now'un sevilen dizisi Şahane Hayatım'ın hangi karakterine benziyorsun, burcunu seç öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aysel

Aysel

Koç burcunda doğan bireyler, doğaları gereği özgüveni yüksek, inisiyatif kullanabilen kişiliklere sahiptirler. İçlerinde her daim büyük adımlar atma, yeni başlangıçlar yapma cesareti ve isteği bulunur. Dizide Aysel karakteri de elinden geleni ardında koymuyor. Her türlü mücadeleye giriyor. Girdiği her savaştan da kazanarak çıkıyor. Sen de onun gibi sabırsızlığınla tanınıyorsun. Koçların inatçı bir yapıları vardır ve bu durum, karakterlerinin belirgin özelliklerinden biridir. Koç burcunun temsil ettiği kişiler, hareketlilikleri, heyecanları ve enerjik tavırlarıyla dikkat çekerler. Bu özellikler, Koç burcunun genel karakteristiklerini oluşturur.

Mesut

Mesut

Bu burca mensup olan kişiler, genellikle maddi konulara hakim olmaları ve sakin, güvenilir kişilikleri ile tanınırlar. Mesut da sevdiği kadına bağlılığı ile hepimize 'Helal olsun' dedirtiyor. Bu özellikleri Boğalara hem günlük yaşamlarında hem de iş hayatlarında önemli bir avantaj sağlar. Venüs'ün etkisi altında olan Boğa burçları, hayatın güzelliklerine karşı büyük bir düşkünlük gösterirler. Senin de bir Boğa olarak estetik anlayışın yüksek.

Avukat Deniz

Avukat Deniz

İkizler burcu, enerjisi ve çok yönlü karakteri ile dikkat çeker. Dizide Avukat Deniz de iki tarafı iyi idare ediyor. Gizli saklı işlerde pek bir başarılı. Herhangi bir mekana adım attıklarında, sürekli gülümsemeleri, neşeli tavırları ve sıcakkanlı kişilikleri ile hemen fark edilirlen İkizler burcu gibi. Sen de onun gibi aktif bir yaşam tarzını tercih ediyorsun. Ancak, İkizler burcunun karakteristik özellikleri arasında bulunan kararsızlık ve değişkenlik, bazen istikrarsız bir tutuma yol açabilir. İkizler burcunun bu çelişkili yönü, onları zaman zaman huzursuz eder ve karar verme süreçlerini zorlaştırır. Ancak, bu durum aynı zamanda onların çevresine karşı sürekli bir merak ve heyecan hissetmelerini de sağlar. İkizler burcunun bu dinamik ve değişken yapısı, onları sosyal çevrelerinde popüler ve ilgi çekici kılar.

Melisa

Melisa

Yengeç burcu olan kişiler, duygusal ve hassas doğaları ile bilinirler. Tıpkı Melis gibi. Onun da duygusallık deyince üstüne yok. Hem de lider özellik taşıyor, Yengeç burçlarının öncü grup olduğunu hatırlatalım. Çevrelerindeki herkesin aynı duyarlılıkla hareket etmesini beklerler ve bu nedenle, herkesle kolayca anlaşabilen kişiler olmayabilirler. İyi bir gün geçirdiklerinde, neşeli, cömert, yardımsever, düşünceli ve anlayışlı olabilirler. Ancak, belirli bir sebep olmaksızın asık suratlı ve alıngan bir hale bürünebilirler.

Onur

Onur

Aslan burcu kişilik özellikleri arasında, etkileyici ve neşeli bir doğa, başkalarına yardım etme isteği ve bu durumu bir görev olarak kabul etme eğilimi bulunur. Bu kişiler, genellikle sevimli ve iyimserdirler. Hatta, onlara karşı yapılan hatalara bile olgun bir tepki gösterme yeteneği vardır. Ancak, sabır sınırları aşıldığında, dürüstlük ve cesaretlerini kullanarak, gerektiğinde sert bir tavır sergileyebilirler. Tıpkı Onur gibi. O da sınırları aşıldığında kontrolden çıkıyor. Bu, Aslan burcunun kişilik özelliklerinin bir parçasıdır ve bu özellikler, onları diğer burçlardan ayıran özelliklerdir. Bu, onların doğasında var olan bir özelliktir ve bu özellikler, onları diğer burçlardan farklı kılar.

Nilgün

Nilgün

Nilgün karakteri oğluna karşı korumacı ve takıntılı bir karakter. Yeri geldiğinde de sözünü hiç esirgemiyor. Tıpkı bir Başak gibi... Başak burcu, özellikle titizlik, analitik düşünme yeteneği, pratiklik ve öğrenme tutkusu ile tanınır. Genelde mükemmeliyetçi ve detaylara dikkat eden kişilikleriyle bilinen Başak burcu insanları, hiçbir detayın gözden kaçmaması için büyük bir özveri gösterirler. Kendilerini sürekli geliştirmeye ve öğrenmeye adarlar. Bu özellikleri, onları hem iş hayatında hem de özel yaşamlarında başarılı kılar. Başak burcunun bu belirgin özellikleri, onları diğer burçlardan ayıran ve öne çıkaran yönleridir.

Ece

Ece

Terazi burçları, genellikle zekâları, mantıklı düşünme yetenekleri ve aşk dolu karakterleri ile tanınırlar. Hayallerini gerçekleştirmek için gösterdikleri çaba ve çalışma azmi, onların en belirgin özelliklerinden biridir. Uzlaşmacı ve nezaket sahibi kişilikleri, terazi burçlarının genel karakteristiklerindendir. İlişkilerinde adaleti ön planda tutan bu burç, kararlarını mantıklı bir şekilde verme eğilimindedir. Ece de tam da böyle bir karakterdi. Tüm gizli kapaklı işlerini güzellikle halletti. Kimseyi üzmeden, özellikle de sevdiklerini!

Şebnem

Şebnem

Akrep burcu, zekasıyla öne çıkan ve hem iş hem de özel hayatında başarıyı yakalayan bir burçtur. Şebnem karakteri de olsa olsa Akrep olabilir. Ancak, genel bir özellik olarak hatalarını kabul etmekte zorlanırlar, bu da akrep burcunun olumsuz yönlerinden biridir. Kendi düşüncelerini başkalarına kabul ettirme konusunda oldukça ısrarcı olan akrep burcu, her zaman haklı olduğunu düşünür. Kendi fikirlerini savunurken oldukça kararlıdırlar ve bu durum, onların en belirgin özelliklerinden biridir.

Didem

Didem

Yay burcu, macera dolu ve risk almayı seven, yaşamı dolu dolu yaşayan bir karaktere sahiptir. Tıpkı Dido gibi! Bu burcun sembolü olan ileriye doğru fırlatılan ok, Yay'ın geçmişe değil, geleceğe odaklandığını simgeler. Pozitif enerjisi ve olayları olduğu gibi kabul etme yeteneği ile Yay burcu, hayatı renklendiren, vizyon sahibi ve eğlenceli bir eş olabilir.

Burak

Burak

Dizide Burak karakteri bunca yıldır annesinin sırrını saklamayı başarmış ketum bir karakter. Tıpkı Oğlaklar gibi... Onlar, somut konularla sürekli olarak etkileşim halinde olmayı tercih ederler. Bu durum, onların ruhsal doyumlarını da artırır. Olayları düzenlerken kendi rahatlıklarını ön planda tutarlar ve kendi zevklerine uygun olmasına dikkat ederler. Bu özelliklerini, yaşam alanlarına da yansıtırlar.

Ece

Ece

Kova burcu olan kişiler genellikle yardımsever, neşeli ve sevgi dolu bir karaktere sahiptirler. Ece de Kova burcu özelliklerini taşıyor. Onlar, insanların sosyal statüsü veya geçmişi ne olursa olsun herkesi eşit görürler ve her bireyin aynı yaşam kalitesine sahip olmasını arzu ederler. Bu iyi niyetli Kova burçları, zaman zaman inatçı bir tutum sergileyebilirler. Özgürlüğüne düşkün olan bu burç, aile yaşamının getirdiği kısıtlamalarla başa çıkmakta zorlanabilir. Ancak, bu durum onların sevgi dolu ve yardımsever doğalarını hiçbir şekilde etkilemez. Kendine has özellikleri ve eşsiz karakterleri ile Kova burçları, sosyal çevrelerinde daima fark yaratır.

Niyazi

Niyazi

Balık burcu insanları, genellikle sabır, cömertlik ve hassasiyetle tanınır. Bu bireylerin etkileyici bir ikna kabiliyeti vardır. Belli ki Niyazi de Şebo'yu fena manipüle etmiş. Bu Balıklar başlarını belaya sokmak konusunda da çok başarılı! Onlar dürüst, sadık, vicdanlı ve uysal kişilik özelliklerine sahiptirler. Her türlü sosyal çevreye hızla adapte olabilme yetenekleri bulunmaktadır. Bu özellikleriyle, Balık burcundaki insanlar, çevrelerindeki herkes tarafından kolaylıkla kabul görürler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
23
21
10
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın