Görüş Bildir
Haberler
Bu Test ile Enneagram Kişilik Tipini Söylüyoruz!

etiket Bu Test ile Enneagram Kişilik Tipini Söylüyoruz!

Easterling
07.05.2021 - 16:15

Kişilik Enneagramı, Oscar Ichazo ve Claudio Naranjo'nun öğretilerine dayanmaktadır ve bireyleri birbirine bağlı dokuz kişiliğin bir haritasında ölçmektedir. Türler arasındaki bağlantılar, kendi kişilik özelliklerinin yanı sıra başkalarıyla nasıl etkileşim kurduğunu değerlendirmek için yararlı olabilir.

Hazırsan başlayalım mı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tip 1: Reformcu!

Tip 1: Reformcu!

Sen tip birsin, bu da güçlü bir ahlaki pusulaya ve neyin doğru neyin yanlış olduğuna dair kararlı bir hissin olduğu anlamına geliyor. Başkaları sana örnek olarak bakıyor, bu yüzden sen olumlu bir kişi olarak hizmet etmeye ve başkalarını savunmaya çalışıyorsun. Bu aynı zamanda hata yapma ve kendini utandırma konusunda daha bilinçli olduğun anlamına gelir. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanat' olarak anılır) ikinci yani Yardımcı ve dokuzuncu yani Arabulucu tiplerdir.

Tip 2: Yardımcı!

Tip 2: Yardımcı!

Sen tip ikisin, bu da başkalarına yardım etme ve onları rahatlatma dürtüsüyle motive olduğun anlamına gelir. Son derece iyi empati kuruyorsun ve başkalarının ruh hallerini okumak için esrarengiz bir yeteneğin var. Dışa dönük ve samimi doğan nedeniyle, birçok insan seni en yakın arkadaşları arasında sayıyor. Bununla birlikte, başkaları için bu kadar çok zaman harcamak, genellikle kendi ihtiyaçlarını ve arzularını dikkate almadığın anlamına gelir. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanat' olarak anılır) dördüncü yani Bireyci ve sekizinci yani Meydan okuyucu tiplerdir.

Tip 3: Başarılı!

Tip 3: Başarılı!

Sen tip üçsün, bu da beraberinde çok fazla güven ve havalılık getiriyor. Ne kadar çekici olabileceğini biliyorsun ve bunu hırsını ve caziben beslemek için kullanıyorsun. Neye karar verirsen ver, ne kadar zor olursa olsun veya ne kadar zorlu olursa olsun başarırsın. Ayrıca bazen statüne biraz fazla odaklanıyorsun, bu da gerçekte bazı insanlar nezdindeki itibarına zarar verebilir. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanatlar' olarak anılır) ikinci yani Yardımcı ve dördüncü yani Bireyci tiplerdir.

Tip 4: Bireyci!

Tip 4: Bireyci!

Sen tip dörtsün, bu da duyguların ve kimliğinle temas halinde olduğun ve ifade etmekten korkmadığın derin yaratıcılık rezervlerine sahip olduğun anlamına gelir. Genellikle acımasızca dürüst olursun ve bazen kendine çok zarar verebilirsin, özellikle de potansiyelini karşılayamadığını düşünüyorsan. Bitişik kişilik tipleriniz (genellikle 'kanat' olarak anılır) birinci yani Reformcu ve ikinci yani Yardımcı tiplerdir.

Tip 5: Araştırmacı!

Tip 5: Araştırmacı!

Sen tip beşsin, bu da demek oluyor ki zihnin her zaman bir şey üzerinde sıkı çalışıyor. Çevrendeki dünyayı merak ediyorsun ve her zaman bir sorun üzerinde çalışmakla meşgul oluyorsun. Çözüm odaklı ve yaratıcısın, ancak dikkatin dağılabilir ve sana yakın olanlardan uzaklaşabilirsin. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanat' olarak anılır) yedinci yani İstekli ve sekizinci yani Meydan okuyucu tiplerdir.

Tip 6: Sadık!

Tip 6: Sadık!

Sen tip altısın, bu da başkalarının sana tam güvendiği anlamına geliyor. Sık sık başkaları için bir problem çözücü olarak hareket edersin, güven ve yetki duygusuyla tavsiye ve işbirliği sunarsın. Bununla birlikte, eleştiriyi iyi idare edemezsin ve insanların sana meydan okumasından hoşlanmazsın çünkü daha sonra kendi fikirlerinden şüphe etmeye başlarsın ve endişelenirsin. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanat' olarak anılır) üçüncü yani Başarılı ve dokuzuncu yani Arabulucu tiplerdir.

Type 7: İstekli!

Type 7: İstekli!

Sen tip yedisin, bu da senin pek çok zor durumu atlatabilecek tonlarca enerjin ve güçlü bir iyimserlik hissinin olduğun anlamına gelir. Yorgunsun, projeden projeye sevinçle ve bir amaç duygusuyla hareket ediyorsun ve aklına koyduğun her şeyi yapma yeteneğine sahipsin. Ne yazık ki, bir şeye çok uzun süre odaklandığında sabırsızlandığın için biraz fazla uçuk olabiliyorsun. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanatlar' olarak anılır) birinci yani Reformcu ve beşinci Araştırmacı tiplerdir.

Tip 8: Meydan Okuyucu!

Tip 8: Meydan Okuyucu!

Sen tip sekizsin, bu da inatçı ve kendinden emin olduğun anlamına geliyor. Neredeyse hiç kendinden şüphe duymazsın ve her zaman içgüdülerine güvenirsin, bu genellikle seni doğru yönde yönlendirir. Çevrendeki dünyayı kontrol etme dürtüsüne sahipsin, bu da seni bazen zorba gösterebilir. Ayrıca zaman zaman biraz kapalı olabilir ve öfke patlamalarına yatkın olabilirsin. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanat' olarak anılır) yedinci yani İstekli ve dokuzuncu Arabulucu tiplerdir.

Tip 9: Arabulucu!

Tip 9: Arabulucu!

Sen tip dokuzsun, bu da dost canlısı, açık fikirli ve genel olarak oldukça rahat olduğun anlamına geliyor. Genellikle yapabildiğin zaman çatışmadan kaçınmaya çalışırsın ve bir anlaşmazlık olduğunda herkesi mutlu etmek için yaratıcı yollar ararsın. Bu aynı zamanda, rehavete yatkın olduğun ve başkalarının bazen seni bir itici olarak düşündüğü anlamına da gelir. Bitişik kişilik tiplerin (genellikle 'kanatlar' olarak anılır) birinci yani Reformcu ve sekizinci yani Meydan okuyucu tiplerdir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
114
99
33
27
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakketmila

Tipini s.gtimin çıktı bana. :))

Ezgi

Tip 4: Bireyci! Sen tip dörtsün, bu da duyguların ve kimliğinle temas halinde olduğun ve ifade etmekten korkmadığın derin yaratıcılık rezervlerine sahip old... Devamını Gör

KRALL ENES

Tip 8 cikanlar; gelin lan vs atak ahshsjdja

choiro__

vallahi cok komiksin sen ya 🤣🤣🤣🤣 nesin sen mizahşör mü