Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Dünya'ya Hangi Pencereden Baktığını Söylüyor!

etiket Bu Test Dünya'ya Hangi Pencereden Baktığını Söylüyor!

egeboi
14.11.2016 - 12:45

Yoksa sen de herkes gibi misin? Değilim diyorsan haydi teste! 👇 🙄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

Sürrealist!

Sürrealist!

İşte yeni Salvador Dalí! Dünyayı resmen bir sanat eseri olarak görüyorsun! Yaşadığımız gezegene eşsiz ve bir o kadar da yaratıcı bir pencereden bakan gerçeküstü dehalardansın! Nerede olursan ol yaşadığın andan keyif alabiliyorsun. Çevrendeki şeylerin uyumuna ve güzelliğine hayran kalmadığın tek bir an bile yok. Kendini sanatsal bir şekilde ifade etmeye, binbir renkle bir tuvale aktarmaya oldukça yatkınsın. Kısacası kurallara bağlı kalmaktansa hayatı uçlarda yaşamak tam sana göre. Resmen çılgınsın!

İdealist!

İdealist!

Resmen Platon! Dünya senin için iyilik, umut ve güzellikle dolu büyülü bir yer. Hayata olan pozitif bakışın, insanların içindeki iyiliği görmeni ve yaşamaktan büyük keyif almanı sağlıyor. Her insanın kalbinde saf iyilik ve şefkat olduğunu; doğru iletişim ve algılamayla dünyanın çok daha iyi bir yer olabileceğini düşünüyorsun. Etrafına asla siyah-beyaz bakamıyorsun, hayat renklerle çok daha güzel! İnsanlara saygı duyup, nasıl giyindiklerine, düşündüklerine tepki göstermiyorsun. Zaten farklılıklar değil mi bizi biz yapan? Kısacası çevrendeki insanlar karanlıkta yaşamaya alışmışken sen hayatı aydınlatanlardansın!

Realist!

Realist!

Resmen Van Gogh! Dünyayı olduğu gibi gören gerçek bir realistsin. Yaşadığımız gezegenin şu anki hali gerçekten kabul edilemez ve bunun için derhal bir şeyler yapılmalı! Resmen yardıma muhtaç, umutsuz, ışıksız, sevgisiz toprakların üstündeyiz her birimiz. Her uyanışımızda farklı bir maske takıyoruz. Canın o kadar sıkkın ki bu duruma; dünyayı yaşanabilir bir yer yapmak için sürekli yeni yollar arıyorsun. Yaşadığımız gezegendeki bütün problemleri kafana takıp neredeyse bütün zamanını çözüm bulmak için geçiriyorsun. Hiç de boş verebilecek gibi durmuyorsun… Sen değişim istemiyorsun, görmek istediğin değişimin bir parçası olmuşsun bile!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
933
325
197
136
65
60
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merida

Resmen Van Gogh! Dünyayı olduğu gibi gören gerçek bir realistsin. Yaşadığımız gezegenin şu anki hali gerçekten kabul edilemez ve bunun için derhal bir şeyler... Devamını Gör

fafatara

Realist!