Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Cinsel Hayatını Sorguluyor!

etiket Bu Test Cinsel Hayatını Sorguluyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana kendi yaşantını, geçmişini sorgulayacağın bazı sorular sorduk ve bu sorulara verdiğin cevaplara göre de cinsel hayatınla ilgili birkaç bir şey söyledik. 

Keyifli okumalar!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Küçüklükten itibaren kadınlara cinsellikten uzak durmaları hatta mastürbasyon yapmalarının sakıncalı olduğu söylendi. Bu yaratılan korku sizce cinsel hayatlarını etkiledi mi?

3. Vajinismus olduğunu öğrenen genç kadın erkek arkadaşına bunun nedeninin geçmişte gördüğü baskı, fiziksel/sözlü şiddet olduğunu söylüyor. Erkek arkadaşı bu açıklamaya inanmıyor ve gülüyor. Sizce de öyle mi?

3. Vajinismus olduğunu öğrenen genç kadın erkek arkadaşına bunun nedeninin geçmişte gördüğü baskı, fiziksel/sözlü şiddet olduğunu söylüyor. Erkek arkadaşı bu açıklamaya inanmıyor ve gülüyor. Sizce de öyle mi?

4. Erkeklerin bazıları cinsel ilişki sırasında partnerlerinin aktif olmasından rahatsız oluyor. Sence bu doğru mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Eşi tarafından cinsel hayatlarına farklılık, yenilik getirmediği için suçlanan erkek, eşi tarafından sürekli olarak küçümsenir. Sizce bu davranış ne kadar doğru?

6. Eşlerini tatmin edememekten korkan insanlar genellikle ilişki sırasında istediği performansı gerçekleştiremiyor. Bununla ilgili ne düşüyorsun?

7. İstemediği halde her gün eşiyle birlikte olmak zorunda olan kadın bir gün isyan eder ve "Senin yaptığın tecavüz." diyerek evi terk eder. Kadının yerinde olsan ne düşünürdün?

8. Hatırlarsınız, büyüklerin genç kızlara "Aman kızlar yere oturma hamile kalırsın." nasihatı vardı. Şimdi bu nasihatın saçma olduğunu düşünüyor musun?

9. Son olarak, tüm bu soruları cevaplarken kendi hayatını da bir yandan sorguladın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel hayatın senin için on numara!

Verdiğin cevaplara göre sen cinsel hayatından oldukça memnun bir insansın. Yeniliklere açık, partnerini dinleyen ve onun isteklerine önem veren bir insansın.  Biliyorsun ki cinsel partnerimizi dinlemek ideal bir seks için çok önemli. İletişim bizce doğru şekilde olmalı. Partnerini dinlemenin yanında onu yönlendirmeyi de çok seviyorsun. Tabii ki buna izin verirse. Aynı zamanda heyecan verici bir seks hayatın var ve vücudunu seviyorsun. Yeni şeyleri denemeye gerçekten açıksın ve seviyorsun. Hangi noktalara dokunulması gerektiğini gerçekten çok iyi biliyorsun. İlişki sırasında da çok rahatsın. Senin cinsel hayatından memnun olmaman mümkün değil!

Partnerini dinlemeyi öğrenmelisin!

Verdiğin cevaplara göre sen birazcık partnerini cinsel ilişki sırasında es geçen bir insansın. Bu böyle sürmez canım. Biraz dinlemelisin ki dinlemediğin sürece istediğin performansı ne sen gösterebilirsin ne de o. Onun hassas noktalarını keşfetmelisin. E taktir edersin ki tek sen sevişmiyorsun. Onun da zevk almasını sağlamalısın. Bunu aklının bir köşesine yazacağını düşünüyoruz. 

Bir de her şey çabucak olsun bitsin istiyorsun. Ne bu acele yahu? Her anın tadını çıkar bi. Öyle acele işe şeytan karışır. Ön sevişeyi biraz uzun tut. Sen hemen çıkışa varmak istiyorsun önce bi' zorlu yollardan geç, engelleri atlat. Zaten sonunda çıkışa varacaksın. Ön sevişmeyi uzun tutarsan daha çok hassas noktasını keşfedip, karşındaki insanı dinlersen senin için çok iyi olacak!

Öğreneceğin çok şey var!

Verdiğin cevaplara göre senin öğreneceğin çok şey var. Seks yapmayı seviyorsun ama seks, cinsellik hakkında pek fazla şey bilmiyorsun. Seks sırasında utanıyorsun. Partnerini yönlendiremiyorsun. Bu nedenle çok da iyi bir seks hayatın olduğunu söyleyemiyoruz. Kendini keşfet, partnerini keşfet! Bak o zaman daha güzel bir seks hayatın olacak. Değişikliklere açık ol, ol ki sen de partnerin de güzel anlar yaşayın! Bunun için hazır olduğunu biliyoruz. Tek yapman gereken kendine güvenmen ve harekete geçmen.

Biraz cinsellikle ilgili yazılar, kitaplar okuyabilirsin. Karşındaki insana cinsel ilişki sırasında nasıl davranman gerektiğini öğrenmelisin. Öğrendiğinde o zaman her şey daha güzel olacak bak gör. Kendine güvendiğinde de çok iyi olacaksın. Kimseyi zorlamaman gerektiğini aklının bir köşesine yaz. :)

İyi bir cinsel hayat için çabalıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen iyi bir cinsel hayatın olması için çabalıyorsun. Sanki yeni yeni bazı şeyleri öğrenen bir insan gibisin. Karşındaki insanı kırmaktan çok korkuyorsun. Onun düşünceleri, istekleri senin için önemli. Hem kendinin hem de partnerinin düşüncelerinden yola çıkarak kendine güzel bir cinsel hayat yaratmaya çalışıyorsun. Bu şekilde düşünmen güzel. İletişimin kuvvetli olduğu için de ciddi anlamda ideal bir cinsellik yaşıyorsun. 

Aynı zamanda böyle olduğun için de partnerlerin senden oldukça memnun. Partnerini memnun edebiliyorsan senden iyisi yok demektir bunu unutma. Bu şekilde devam etmelisin. Sadece biraz daha farklılık katabilirsin bizden demesi. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
55
43
22
18
17
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Cinsel hayatın senin için on numara

Gizem Yenikler

Cinsel hayatın senin için on numara!

baran mutlu

cinsel hayatın yok sıfırsın demek yerine Öğreneceğin çok şey var! demişsiniz çok kibarsınız