Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayata Hangi Film Karakterini Canlandırmak İçin Geldin?

etiket Bu Hayata Hangi Film Karakterini Canlandırmak İçin Geldin?

Bugüne kadar bu dünyaya hangi film karakterini oynamak için geldiğini düşünmediysen eğer merak etme. Çünkü bu testimizde biz sana bu dünyaya hangi film karakterini canlandırmak için geldiğini söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kadın bir karakteri mi yoksa erkek bir karakteri mi canlandırmak isterdin?

2. Peki hangi tarz filmlerden daha çok hoşlanırsın?

3. Başrol mü oynamak istersin yoksa yardımcı rol mü?

3. Başrol mü oynamak istersin yoksa yardımcı rol mü?

4. Her istediğinde ağlayabilir misin?

5. Şimdi de bize hayalindeki filmi hangi şehirde çekmek istediğini söyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki oynadığın filmlerde abartılı kostümleri mi tercih edersin yoksa normal kostümleri mi?

6. Peki oynadığın filmlerde abartılı kostümleri mi tercih edersin yoksa normal kostümleri mi?

7. Şimdi de bir film yıldızı seç.

8. Hangi yönetmenin tarzını daha çok beğeniyorsun?

9. Son olarak hangi konuda mükemmel olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

James Bond!

James Bond!

Sen Ajan 007 James Bond'u oynamak için doğmuşsun. Korkusuz, zeki, güçlü ve en önemlisi büyüleyicisin. Gittiğin her yerde düşmanlarının arasına rahatça sızabilecek yeteneklere sahipsin. Takım elbisenin içinde ne kadar kusursuz göründüğünü de söylemeden edemeyeceğiz. Sen kesinlikle 'Dünyanın En Etkileyici İnsanı' ödülünü hakediyorsun.

Scarlet O'Hara!

Scarlet O'Hara!

Sen 'Rüzgar Gibi Geçti'den Scarlet O'Hara'yı oynamak için doğmuşsun. Sen harikulade, korkusuz ve etkileyici birisin. Biraz kibirli biri olmana rağmen senin derinliklerinde kesinlikle çok zeki bir karakter yatıyor. Herhalde ne kadar asil bir insan olduğunu söylememize gerek yok. Tek kötü huyun olaylar karşısında çabuk parlamak ama o kadar kusur kadı kızında da olur zaten.

Vito Corleone!

Vito Corleone!

Sen keskin kuralları olmasına rağmen gayet duygusal birisin. Tanrı vergisi yeteneklerini tartışmanın hiçbir anlamı yok. Sokak hayatının kurallarını adeta ezberlemişsin. Bu da seni biraz acımasız bir insan haline çevirmiş olsa da oyunu kurallarına göre oynamak zorundasın. Ayrıca oyunculuk yeteneğin de büyük usta Marlon Brando'dan pek de aşağı kalır değil. Eğer kartları doğru karabilirsen Oscar'ı almamak için önünde hiçbir sebep yok.

Princess Leila!

Princess Leila!

Sen Star Wars'taki Princess Leila karakterini canlandırmak için dünyaya gelmişsin. Gerçek bir özgürlükçü olmanın yanı sıra aynı zamanda eğlenceli ve zeki bir insansın. Dünya üzerindeki en karizma insanlardan birisin. Canayakın ve aşırı yetenekli olman sebebiyle insanlar sana tam anlamıyla hayranlık duyuyor.

Maria von Trapp!

Maria von Trapp!

Sen dünyanın bugüne kadar yapılmış en ünlü müzikali 'The Sound of Music'teki Maria von Trapp olmak için dünyaya gelmişsin. Melekleri andıran sesinle eğlenceli, yetenekli ve güzel birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyunculuk performansın insanları o kadar etkiliyor ki, birdenbire oturdukları yerden kalkıp seninle birlikte şarkılara eşlik etmeye başlayıp mest oluyorlar.

Harry Potter!

Harry Potter!

Sen Harry Potter'ı canlandırmak için dünyaya gelmişsin. Eğlenceli birisi olmanın yanında aynı zamanda yeteneklerinle de insanları etkin altına alabiliyorsun. Sende gerçekten büyüleyici bir şeyler var. Büyük dramatik sahnelerin ve nefes kesen aksiyon anlarının üstesinden gelmek senin için çocuk oyuncağı. Ayrıca karşındaki insanlara harika bir komedi performansı da sunabiliyorsun. Kendi jenerasyonunun en büyük sihirbazı olduğunu söylememize zaten gerek yok.

Tony Stark!

Tony Stark!

Sen bu dünyaya Tony Stark yani nam-ı diğer Demir Adam'ı oynamak için gelmişsin. Eğlenceli karakterinin yanı sıra cana yakın, sevgi dolu ve biraz da muzip bir insansın. İnsanlar, bu çılgın bilim insanının gökyüzünde uçan ve kötülerle savaşan halini görmek için adeta can atıyorlar. Sen tam olarak bu rol için doğmuşsun.

Holly Golightly

Holly Golightly

Sen Breakfast at Tiffany filmindeki Holly Golightly karakterini canlandırmak için dünyaya gelmişsin. Eğlenmeyi de en iyi sen bilirsin yiyip içip giyinmeyi de. Tam anlamıyla bir moda ikonusun diyebiliriz. Ancak dışarıdan bakıldığında bütün derdin para, parti yapmak, eğlenmek gibi görünse de gerçek hiç öyle değil. İçinde yatan o duygusal kişiliği dışarı çıkartmak sadece usta kişilerin ellerinde mümkün oluyor. Sevdin mi tam sevenlerdensin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
575
265
138
50
33
31
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Shin Sang

O değilde Yoona çok tatlı dimii *_*

Shin Sang

O değil de Yoona çok tatlı dimii *-*

Pasif Kullanıcı

Vito Corleone