Görüş Bildir
Haberler
Blog Açarak Para Kazandıracak Tavsiyeler!

Blog Açarak Para Kazandıracak Tavsiyeler!

miyomotomusashi
03.03.2014 - 13:52 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 14:01

Blog Açarak Para Kazandıracak Tavsiyeler!

Blog açarak para kazanmak  , günümüzün en popüler kazanç dallarından

biri olsa da, bu iş özveri ve istikrar isteyen bir iş olduğundan dolayı

işe başlayan ve çabuk sıkılan bir çok kişi olduğu aşikar.Fakat

sıkılmadan uzun bir süre açılan bloglarla ilgilenildiği taktirde uzun

süreli kazanç getirebilecek bir iş olduğuda kesinlikle söylenebilir.

Öncelikle blog açmaya karar verdiyseniz , gününüzün özellikle 1,2

saatini bu işe ayırabileceğinizi net bir şekilde belirlemeniz

gerekiyor.Kısa bir sürede sıkılan ve anında kazanç getireceğini

düşünenlerdenseniz eğer , hiç bulaşmanızı tavsiye etmeyeceğim bir

yöntemdir....

Kaynak: http://www.paratez.com/blog-acarak-pa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Blog Açarak Para Kazandıracak Tavsiyeler!

Blog açarak para kazanmak , günümüzün en popüler kazanç dallarından biri olsa da, bu iş özveri ve istikrar isteyen bir iş olduğundan dolayı işe başlayan ve çabuk sıkılan bir çok kişi olduğu aşikar.Fakat sıkılmadan uzun bir süre açılan bloglarla ilgilenildiği taktirde uzun süreli kazanç getirebilecek bir iş olduğuda kesinlikle söylenebilir.

Öncelikle blog açmaya karar verdiyseniz , gününüzün özellikle 1,2 saatini bu işe ayırabileceğinizi net bir şekilde belirlemeniz gerekiyor.Kısa bir sürede sıkılan ve anında kazanç getireceğini düşünenlerdenseniz eğer , hiç bulaşmanızı tavsiye etmeyeceğim bir yöntemdir.

Fakat uzun vadede her geçen gün artan kazançları görmek isteyen ve gerekli özveriyi verebileceğinizi düşünenlerdenseniz sizlere blog açarak para kazanma konusunda bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.

İlk olarak açacağınız blogun sıkılmadan yazılar yazabileceğiniz, ilgilendiğiniz konulara dayanan bir blog olacağını düşünmeniz gerek.Hiç ilgi alanınızın olmadığı ve daha öncesinde konu ile alakalı bir bilgi barındırmadığınız farklı konularla ilgili açacağınız bloglar, hem yazı yazma aşamasında canınızı sıkacak , hemde uzun vadeli çalışma durumu olduğundan vazgeçme oranınızı arttıracaktır.

İlgi alanınıza dayanan bir konu ile alakalı blog açmaya karar verdiyseniz, blogunuzun adını belirlemenizin vakti gelmiş demektir.Blog adı belirlerken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de , arama motorlarından fazla rekabet içerisinde olmayan ve o konu ile alakalı kelimeler seçerrek blog adı oluşturmaktır.Örneğin yemek sitesi açmak istiyorsanız , yemek tarifleri kelimesinin yoğun bir rekabet içerisinde olduğunu düşüerek yemek konusunda farklı detayları incelemeli ve buna göre rekabeti az olan , yemek ile alakalı farklı kelimeler kullanarak blog adı oluşturmalısınız.

Yemek tarifleri yerine , tatlı tarifleri veya suluyemektarifileri gibi farklı kelimeler türetebilir ve bu kelimelerden kendinize blog adı belirleyebilirsiniz.

Blog adınızı belirledikten sonra siteniz üzerinde uygulayacağınız kazanç yöntemlerinin de blog yazmak kadar önemli olduğunun altını çizmek isterim.Yazacağınız yazıların günlük artışı ile birlikte ziyaretçi sayınızda da günlük artış olacaktır.Gerçek ziyaretçileri yakalamanız ve takipçi edinmeniz , blogunuz üzerinden ciddi kazanç getirecek en önemli adımlardan da biridir.Uygulamanız gereken kazanç yöntemlerinin satış ortaklığı ve reklam yöntemleri olduğunu söyleyebilirim.

Blog açmak ve açtığınız blogdan para kazanmak ilk zamanlarda zor gibi görünsede , uzun vadede yüksek kazançlara ulaşabileceğiniz zevkli ve kazanç getiren bir iştir.Ayrıca size yazı yazarak para kazanma konusunda detaylı bilgiler veren ve kazanç yöntemlerini gösteren bir kaynağa sahip olmanız , daha kısa sürede kazanç fırsatını yakalamanıza destek olacaktır.

Blog açmak ve açtığınız blogunuza yazdığınız yazılardan para kazanma konusunda eğitim veren en iyi kaynaklardan biri de Yazıtör Starter ‘dir diyebilirim.Bloglama ve yazı yazma konusunda eğitim veren , kazanç yöntemlerini nasıl uygulayabileceğinizi detaylı bir şekilde aktaran eğitim seti Yazıtör ile kısa sürede açmış olduğunuz bloglardan kazanç elde etme fırsatınız yakalayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.paratez.com/blog-acarak-pa...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
11
7
7
4
4