Görüş Bildir
Haberler
Bir Puding Olsaydın, Neli Olurdun?

Bir Puding Olsaydın, Neli Olurdun?

Pakmaya
09.03.2016 - 21:50

Eğer sen bir puding olsaydın neli olurdun hiç merak ettin mi? Bizce etmelisin! Hadi hemen testi çöz ve neli puding olduğunu öğren!

1. Hadi başlayalım! Sabahları nasıl uyanıyorsun?

2. Yeni birisiyle tanıştığın zaman ne yaparsın peki?

3. Tanıştınız hadi, peki ne konuşacaksınız? Yani senin üzerine konuşmayı en çok sevdiğin şey ne?

4. Senin içini ısıtacak bir soruda sıra! Yaz tatillerinde gitmeyi en çok istediğin yer neresi?

5. Yediklerin aslında seni anlatır. Peki ya lezzet konusunda ne kadar yeniliklere açıksın? Kendini 1'den 5'e puanla!

6. O zaman bu soruda kendini bir hayvana benzetmeni isteyelim. Ama hangisi?

7. Kendini iki renkle tanımlayacak olsan, bunlar hangileri olurdu?

8. Son soru: Birazdan sonuçlarımızla mideni tatmin edeceğiz. Ama ondan önce ruhunu doyuralım dedik. Yani demek istiyoruz ki sen hangi müzik tarzının insanısın?

Bal Bademli Puding!

Bal Bademli Puding!

Eğer sen bir puding olsaydın hiç kuşkusuz yepyeni bir tat olan balbademli puding olurdun! Çünkü senin neşeli ve çocuksu yapına en çok yakışan tat bu! Senin içindeki çocuk hiç büyümüyor, hala ilk günkü gibi içindeki saflığı ve iyiliği koruyor. Diğer yandan sen son derece iyimser bir insansın; olaylara daima en güzel yerinden yaklaşıp hiçbir durumda kendini umutsuzluğa kaptırmazsın. Bu özelliğin sayesinde etrafındakilere de yardım ediyorsun ve insanlar senin bu yönünü çok seviyor!

Pakmaya'nın #Yenibirtat'ı olan Balbademli Puding'i tüm yönleriyle sana benziyor, ama en çok da tatlılık bakımından :) Bu yeni tadı tatmaya ne dersin?

Vanilyalı Tarçınlı Puding!

Vanilyalı Tarçınlı Puding!

Eğer sen bir puding olsaydın hiç kuşkusuz yepyeni bir tat olan vanilyalı tarçınlı puding olurdun! Sen hayatında daima sadeliğe önem veren bir insansın; abartılı şeylerden hiç hoşlanmaz her durumda sadelikte şıklığı yakalarsın. Diğer yandan son derece sessiz, sakin ve samimi bir insansın. Doğalsın da, yapmacıklığın y'si bile yok sende! Daima içinden nasıl geliyorsan öyle davranır, insanlara da o şekilde yaklaşırsın. Bu yüzden de seni sevmeyen bir insan olduğunu hiç ama hiç düşünmüyoruz biz bu dünyada!

Pakmaya'nın #Yenibirtat'ı olan Vanilyalı Tarçınlı Puding'i tüm yönleriyle sana benziyor, ama en çok da tatlılık bakımından :) Bu yeni tadı tatmaya ne dersin?

Çikolatalı Portakallı Puding!

Çikolatalı Portakallı Puding!

Eğer sen bir puding olsaydın hiç kuşkusuz yepyeni bir tat olan çikolatalı portakallı puding olurdun! Neden mi sadece çikolatalı değil? Çünkü sadece çikolatalı puding çok sıkıcı ve sıkıcı şeylerin seninle uzaktan yakından hiç ama hiç alakası yok! Sen görüp görebileceğimiz en eğlenceli, en enerjik ve neşeli insanlardan birisin. Senin etrafında olmak kadar eğlenceli bir şey yok resmen bu hayatta! Hatta eğlenmenin ne olduğunu bildiğini sananlar gelsinler senden tekrar öğrensinler, o derece! Keşke biz de senin arkadaşın olsaydık be güzel kardeşimiz!

Pakmaya'nın #Yenibirtat'ı olan Çikolatalı Portakallı Puding'i tüm yönleriyle sana benziyor, ama en çok da tatlılık bakımından :) Bu yeni tadı tatmaya ne dersin?

Güllü Puding!

Güllü Puding!

Eğer sen bir puding olsaydın hiç kuşkusuz yepyeni ve alışılmışın dışında bir tat olan güllü puding olurdun! Çünkü sana da bu yakışırdı! Senin gibi sıra dışı ve sanatsal algısı uzay olan bir insan için en mükemmel tat bu! Abartmıyoruz ayrıca, sende gerçekten inanılmaz bir estetik algısı ve zevk var, etrafındakiler sürekli sana 'sence bu nasıl, bu bunun yanında hoş olmuş mu?' gibi sorular yöneltmiyor mu? Elbette yöneltiyorlar, çünkü onlar da biliyorlar sendeki o mükemmel ince zevki! Keşke bizim de etrafımızda olsan da biz de sana böyle şeyler sorabilsek!

Pakmaya'nın #Yenibirtat'ı olan Güllü Puding'i tüm yönleriyle sana benziyor, ama en çok da tatlılık bakımından :) Bu yeni tadı tatmaya ne dersin?

Türk Kahveli Puding!

Türk Kahveli Puding!

Eğer sen bir puding olsaydın hiç kuşkusuz yepyeni bir tat olan türk kahveli puding olurdun! Sen bir kere ailesine inanılmaz düşkün bir insansın, onlar olmadan asla senin için! İçlerinden birinin bir saç teline zarar gelsin adeta dünyayı yakarsın, öyle de korumacısın yani! Ayrıca geleneklerine oldukça bağlı ve kültürel değerlere önem veren bir insansın. Tam içimizden birisin yani sen, bizden biri! Bu yüzden de senin pudingin Türk kültürünün eşsiz bir parçası olan Türk kahvesi aromalı puding!

Pakmaya'nın #Yenibirtat'ı olan Türk Kahveli Puding'i tüm yönleriyle sana benziyor, ama en çok da tatlılık bakımından :) Bu yeni tadı tatmaya ne dersin?

Pakmaya'nın yeni pudingleri, sana bildiklerini unutturacak!..

Pakmaya'nın yeni pudingleri, sana bildiklerini unutturacak!..
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
goofy

vanilya tarçın çıktı ama çikolatalı tek geçerim bilemedin genco

Kumsal

çikolatalı portakallı puding!

Metin Karaman

Eminim çok lezzetli olurdun.

Yine #8 de THM olmadığı için çözmedim testi,gidiyorum şimdi.