Görüş Bildir
Haberler
Bir Instagram Fotoğrafı ile Kendisine Nefret Kusanların Ağzını Kapatan Eş Cinsel Hamile Kadın

etiket Bir Instagram Fotoğrafı ile Kendisine Nefret Kusanların Ağzını Kapatan Eş Cinsel Hamile Kadın

Rinascita
15.01.2017 - 22:44

Evlenerek hayatlarını birleştiren eş cinsel bir çift bebek sahibi olmak istedi. Fakat bebeği taşımasına karar verilen, bu gençlerden en erkeksi olanı olunca sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Çiftin aldığı yorumlar ve bu yorumlara olan tepkileri ise Buzzfeed'de derlendi.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/skarlan/danc...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Domonique ve Crissy adlı bu evli çiftimiz, YouTube videolarında belgeledikleri aşk ile bir milyonun üzerinde takipçi kazandılar. Birkaç ay içerisinde ise ailenin en önemli üyesi Domonic geliyor!

Bebeği ise Domonique taşıyor. Çiftin verdiği röportaja göre, hamileliği yerel bir sperm bankasıyla beraber çalışarak planladılar.

Domonique hamilelik fotoğraflarını paylaşmaya başladığında ise çifte yönelik negatif ve nefret dolu yorumlar gelmeye başladı. İkisinin arasında en erkeksi olan Domonique olduğu için, bebeği taşıması gerekenin Crissy olması gerektiği düşünüldü.

Yapılan kötü yorumların ve eleştirilerin baskısına dayanamayan Domonique ve Crissy hayranları da onları savunmaya geçtiler.

"Ben bir kadınım. Ben her zaman çocuk isteyen bir kadındım. 'Normal' bir hamile gibi görünmüyor oluşum kimin umrunda? Ben, Domonic'in annesiyim ve bundan gurur duyuyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çift, olumsuz ve nefret dolu yorumların yanı sıra, birçok insandan olumlu ve destekleyici yorumlar aldıklarını da belirttiler. 

'İyiler, kötülere kesinlikle ağır basıyor. Dünyanın her yerinden hayatım boyunca hiç görmediğim ve tanışmadığım halde beni destekleyen insanlar oldu. Harika bir duygu bu!' 

'Kocaman kalbi olan heteroseksüel insanlar ve eş cinsel insanlar sevildiğimi hissetmemi sağladılar.'

Çift ayrıca YouTube'a eklendiği günden bu yana 500.000 kez tıklanan bir dans videosu yayınlayarak kendilerinden nefret edenlere gereken cevabı verdiler.

Özellikle aldıkları negatif yorumlardan sonra, Domonique hamilelik serüveninin fotoğraflarını daha fazla paylaşmaya başlamış.

Umarız bebekleri sağlıkla, mutlulukla ve şansla dünyaya gelir! 😌😌

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1178
574
422
174
104
45
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Herkesin hayatına ve yaşama şekline sonuna kadar saygı duymakla beraber hazmedemediğim tek birşey var, toplumun çoğundan farklı bir hayat süren ya da tercihl... Devamını Gör

Aynen öyle. Bunun normal olduğunu söylüyorlar. Ben de böyle düşünüyorum zaten. Ama prim yapmaya gelince bu 'normal' özelliklerini kullanmaktan çekinmiyorlar.

Yağmur Peker

biri de demiyo ki 'banane gardaş?' 'ben kimim?'...

Tyler DURDENOGLU

Hay ağzını öpüyüm. Yani öpmüyümde şey olarak söyledim

dusunen_odun

değişen dünyaya ayak uyduramazsın, geri kalırsın bazı şeyleri görmezden gelirsin, ama bi noktadan sonra görmezden gelmek yetersiz kalır, sonra kalkıp "öbürü ... Devamını Gör

Burak

Bi odundan duyulmayacak sözler