Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Stat Tehdidi

Beşiktaş'a Stat Tehdidi

Fatih
15.03.2014 - 22:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'a Stat Tehdidi

Haramzadeler333 tarafından internete sızdırılan yeni ses kayıtlarında Fikret Orman'ın Gezi olaylarındaki tavrına ve Kurabiye Tayyip sloganlarına sinirlenen Başbakan Erdoğan'ın Beşiktaş'ın yeni stadını durdurmakla tehdit ettiği idida ediliyor.

İlk kayıtta Başbakan Erdoğan Fikret Orman’ın yakın dostu ve Beşiktaş’ın eski yönetim kurulu üyelerinden Hasan Gürsoy’u arıyor. Erdoğan’ın şikayeti Fikret Orman’ın çArşı grubunun Gezi Direnişi’ne katılmasını yanlış bulduğu yönündeki haberlerin takımın sitesinden yalanması üzerine. Erdoğan, Gürsoy’dan Fikret Orman ile konuşmasını istiyor ve şöyle diyor:

‘Kusura bakmasınlar ben de verdiğim sözlerden vazgeçerim’

“Eğer Beşiktaş yönetim kurulu bu işten vazgeçerse kusura bakmasın ben de verdiğim sözden vazgeçerim”

Erdoğan’ın bu talimatı üzerine Fikret Orman’la bir araya gelen Gürsoy, Başbakan’ın danışmanlarından Mustafa Varank’ı arıyor.

Gürsoy Varank’a, Beşiktaş sitesinden Başbakan’ın rahatsız olduğu yalanlama haberinin kaldırıldığı söylüyor. Varank, Orman’ın gazetecilere öyle bir açıklaması olup olmadığını soruyor. Gürsoy ise, ‘Gazeteciler sormuş o soruyu, Öyle bir açıklaması olmamış başkanın. Çarşı falan dememiş. Ben siyasetçi değilim demiş. Zaten toplantıya Sabah, Takvim gibi gazetecileri de çağırmamışlar’ diyor.

Gürsoy, “Bundan sonra başkan gezi olaylarına karşı diye haber çıkmış gazetelerede. Başkan o haberleri yalanlamış yani.” diyerek anlatıyor ve ‘Başkan ne yapabilirm diye soruyor’ diyor.

Gürsoy ayrıca stat hakkında da konuşuyor, ” Daha kazı mazı işleri daha temele gelmemiş statta diyor.

“Kurabiye Tayyip diye bağırıyorlar”

Üçüncü bir kayıt ise İBB yetkililerinin stadın yapımını durdurmak üzere neler yapılabileceğini dair konuşmalarına ilişkin…

Konuşma KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve İBB Spor Kulübü Baikan vekili Ahmet Hamdi Çamlı olduğu iddia edilen iki kişi arasında geçiyor.

“O stadı durduracağız, haberin olsun”

İkilinin konuşmasında Ahmet Hamdi Çamlı gazete haberlerini İsmet Yıldırım’a okuyor ve kendisinden Fikret Orman’ı aramasını söylüyor. ( sinkaflı cümlelerle). çArşı’nın Gezi Direnişi sırasında attığı ‘Kurabiye Tayyip‘ sloganının Başbakan Erdoğan’ın çok sinirlendirdiğini söyleyen Çamlı, ‘ O stadı durduracağız haberin olsun, tabi buna Rahmi Koç talimat vermiş diyor. Küfürler ederek gazetelerdeki Beşiktaş haberlerin okuduktan sonra ” “Bak abicim şimdi bu stadı durdurmanın yollarını arayacağız” diyor. Çamlı ayrıca bu konunun kimseye söylenmemesi gerektiğini de vurguluyor.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/15/besikta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın