Görüş Bildir
Haberler
Ben Yine de Uyurum Diyenler İçin 10 Enteresan Çalar Saat

Ben Yine de Uyurum Diyenler İçin 10 Enteresan Çalar Saat

saatbox.com
22.09.2014 - 23:58 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 00:00

Bu saatler ile uyanmamak mümkün değil

Biz uykucuların en büyük derdi elbetteki sabah uyanıp tekrar uykuya dalmak! Ne başımızda bağıran saat, ne  bangır bangır öten telefon ne de sevdiklerimizin bizi uyandırma çabaları. Bazen başımızdan aşağıya boşaltılan bir bardak su bile yataktan kalkmamızı sağlamıyor. Uykusu o kadar derin insanlar var ki; başlarında arabesk konser verilse de, bomba patlasa da, hatta hatta savaş bile çıksa kıllarını kıpırdatmadan uykularına devam ediyorlar. Özellikle kurmuş olduğumuz saatin kolaylıkla susturabilmemiz ve ertele tuşunu kullanarak en az bir saat geç kalkmamız bizi zorlayan durumdur.

Artık sabahları saat çaldığı gibi uyanmak istiyorsak, bunu bize net sağlayabilecek mükemmel çalar saatler tasarlandı. Öyle ilginç tasarımlar var ki uynamamanız imkansız hale geliyor. İşte bu saatlerden bazıları;

Kaynak: http://www.saatbox.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Banpresto Danger Bomb

1. Banpresto Danger Bomb

Uyanmamanız zor çünkü saati susturmak için tüm dikkatinizi vererek hergün saat tarafından değiştirilen kombinasyonlar ile doğru kabloyu kesmeniz gerekiyor.

2.Defusable Alarm Clock

2.Defusable Alarm Clock

Sizi o kadar da zorlamıyor olsa da eğer; 10 saniye içerisinde alarmı kapatmazsanız, gerçektende yüksek desibelde bir patlama sesi duyuyorsunuz.

3.Target Clock

3.Target Clock

12 den vurdunuz vurdunuz, eğer vuramazsanız alarm susmayacaktır.

4.Pervaneli Çalar Saat

4.Pervaneli Çalar Saat

O pervane yakalanıp yerine takılmadığı sürece, sizi delirten bir alarm sesi duymaya devam edeceksiniz.

5. Cebinize zarar veren alarm

5. Cebinize zarar veren alarm

Çok zengin değilseniz kesin uyanacağınız bir saat. Çünkü eğer kalkmazsanız paranız parçalara ayrılıyor. Saatten bile pahalı bir fatura ödemek istemiyorsanız bizce hemen uyanmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Defuse

6. Defuse

Bu saati susturabilmeniz için şifre kombinasyonunu doğru girmiş olmanız gerekiyor. Ne varki bunda diyorsanız asıl sorun şimdi geliyor. Şifre paneli diğer odada durmak zorunda.

7. Shape Up

7. Shape Up

Çalar saatiniz size hem egzersiz yaptırıyor hem de uyanmanızı kesin olarak sağlıyor. Çünkü bu çalar saat ile uyanmak istiyorsanız, saati 30 kere indirip kaldırmanız gerekmekte.

8. No Snooze

8. No Snooze

Bu çalar saati durdurmak istiyorsanız, onu havaya kaldırarak dengeli bir şekilde bir süre tutmanız gerekiyor. Ayrıca saatin herhangi bir ertele tuşu bulunmuyor.

9. Coffie Clock

9. Coffie Clock

Kahve Zamanı; bu saat sizi her sabah mükemmel bir kahve kokusu ile uyandırıyor, elbette bir kahve tutkunuysanız. Ancak yataktan kalktığınızda hazır bir kahveniz olmaması sizin moralinizi bozabilir gibi gözüküyor.

10 IQ Alarm

10 IQ Alarm

IQ'nuza güvenmiyorsanız bu saati kurmayın çünkü saat size her sabah bir IQ sorusu sorarak cevaplamanızı istiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın